nieuws

Nieuwe track Sufjan Stevens in filmtrailer

Mystery Of Love is een van de nieuwe songs van Sufjan Stevens die te horen is in de nog te verschijnen film Call Me By Your Name. De trailer van de film geeft alvast een dikke minuut van het nummer vrij.

Call Me By Your Name werd eerder dit jaar zeer goed ontvangen op het Amerikaanse Sundance Film Festival. De door Luca Guadagnino (A Bigger Splash) geregisseerde film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Andre Aciman, die een liefdesverhaal tussen een 24-jarige Amerikaanse student en een 17-jarige jongen op familievakantie in het Italië van 1983 beschrijft. Armie Hammer en Timothée Chalamet vertolken de hoofdrollen voor de film die op 24 november in de bioscoop te zien zal zijn.

Dit jaar nog verscheen Planetarium, een samenwerking tussen Sufjan Stevens en onder meer Bryce Dessner van The National. Ook bracht Stevens kortgeleden een live-versie uit van Carrie & Lowell, ofwel OOR’s album van het jaar 2015.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
album
Courtney Barnett & Kurt Vile

Lotta Sea Lice

De eerste single van de andere Courtney en Kurt, Over Everything, was de perfecte synthese van beider stijlen: aanstekelijk eigenzinnig ...
nieuws
The Tragically Hip

In Memoriam: Gord Downie (1964-2017)

‘We lost one of the very best of us’, zei een zichtbaar aangeslagen premier Justin Trudeau gisteren naar aanleiding van ...