nieuws

Nieuwe track Sufjan Stevens in filmtrailer

Mystery Of Love is een van de nieuwe songs van Sufjan Stevens die te horen is in de nog te verschijnen film Call Me By Your Name. De trailer van de film geeft alvast een dikke minuut van het nummer vrij.

Call Me By Your Name werd eerder dit jaar zeer goed ontvangen op het Amerikaanse Sundance Film Festival. De door Luca Guadagnino (A Bigger Splash) geregisseerde film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Andre Aciman, die een liefdesverhaal tussen een 24-jarige Amerikaanse student en een 17-jarige jongen op familievakantie in het Italië van 1983 beschrijft. Armie Hammer en Timothée Chalamet vertolken de hoofdrollen voor de film die op 24 november in de bioscoop te zien zal zijn.

Dit jaar nog verscheen Planetarium, een samenwerking tussen Sufjan Stevens en onder meer Bryce Dessner van The National. Ook bracht Stevens kortgeleden een live-versie uit van Carrie & Lowell, ofwel OOR’s album van het jaar 2015.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 2: tekens van boven
concert
Foo Fighters

Pinkpop dag 2: tekens van boven

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...

Nieuwe track Sufjan Stevens in filmtrailer (nieuws) | OOR