nieuws

Nieuwe track Sufjan Stevens in filmtrailer

Mystery Of Love is een van de nieuwe songs van Sufjan Stevens die te horen is in de nog te verschijnen film Call Me By Your Name. De trailer van de film geeft alvast een dikke minuut van het nummer vrij.

Call Me By Your Name werd eerder dit jaar zeer goed ontvangen op het Amerikaanse Sundance Film Festival. De door Luca Guadagnino (A Bigger Splash) geregisseerde film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Andre Aciman, die een liefdesverhaal tussen een 24-jarige Amerikaanse student en een 17-jarige jongen op familievakantie in het Italië van 1983 beschrijft. Armie Hammer en Timothée Chalamet vertolken de hoofdrollen voor de film die op 24 november in de bioscoop te zien zal zijn.

Dit jaar nog verscheen Planetarium, een samenwerking tussen Sufjan Stevens en onder meer Bryce Dessner van The National. Ook bracht Stevens kortgeleden een live-versie uit van Carrie & Lowell, ofwel OOR’s album van het jaar 2015.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert
Ryan Adams

Flitsende Ryan Adams kan geen flits verdragen

Bij de merch verkopen ze een linnen tas met de tekst ‘I love Ryan Adams because I love Satan’. Die ...
blog

Mijn 25 jaar Lowlands

25 jaar Lowlands – dat schreeuwt zo vlak voor de aftrap om een terugblik. Op mijn vakantieadres heb ik er ...
concert
Megadeth

De muzikale overtuiging van Megadeth

Naar aanleiding van het optreden dat Megadeth op zondag 6 augustus gaf als onderdeel van de Lokerse Feesten schreef OOR-collega ...