nieuws

Nieuwe acts voor State-X New Forms

State-X New Forms heeft nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Onder andere Dans Dans (foto), Batalj, Knalpot en Howl Ensemble zullen richting Den Haag komen.

Het festival richt zich op experimentele muziek en vindt plaats op 12 en 13 december in en rond het Paard van Troje. Naast de eerder genoemde acts maakte de organisatie ook de komst van Oerknal! Meets De Beren Gieren, Rich Aucion en Xylourix White bekend.

Eerder aangekondigde artiesten zijn onder andere The Kyteman Orchestra, Case Mayfield, Songhoy Blues en Sons Of Kemet. Het volledige overzicht is te vinden op de site van het festival.

De voorverkoop van het festival is afgelopen vrijdag gestart via paard.nl. Passe-partouts kosten 35 euro, een los ticket voor de vrijdag is €27,50. De prijs voor een kaartje voor de zaterdag is nog niet bekend.

Foto: Philippe Werkers

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome
concert

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome

Met een uitgebreide tournee viert de grootste Europese popster van de Nineties en de vroege jaren Nul zijn 25-jarig jubileum: ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met John Cale, The Murder Capital, New Order, Prins S. En De Geit, DeWolff, Bob Dylan, Amber ...

Nieuwe acts voor State-X New Forms (nieuws) | OOR