nieuws
Dance

Nieuwe album LCD Soundsystem is klaar

LCD Soundsystem liet gisterenavond tijdens een concert weten dat het langverwachte album eindelijk af is. In januari lieten de mannen al weten ver gevorderd te zijn en begin mei werden de eerste twee singles gedeeld: Call The Police en American Dream.

Gisterenavond tijdens een optreden op Sasquatch festival (US) liet frontman James Murphy weten dat de opvolger van This Is Happening, uit 2010, eindelijk echt klaar is. Het wordt het eerste album in zeven jaar tijd voor de band uit New York. In de winter had Murphy nog wat last van stemproblemen, waardoor het proces wat vertraging opliep. De zanger blijkt nu zelf al erg enthousiast over het nieuwe werk en zegt het gevoel te hebben dat de band zichzelf heeft overtroffen met deze plaat.

Wanneer het album dan precies verschijnt, heeft de band nog niet bekend gemaakt. Verfris ondertussen nog even je geheugen met de tien beste tracks van LCD Soundsystem.

Foto: Marke Tentster

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020
abo-actie

Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95,-) op OOR neemt, krijg je een dagticket voor Pinkpop 2020 als ...
De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon
nieuws

De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon

Vrijdag, releasedag! Maar waar begin je met luisteren? En waar hou je op? OOR‘s Erik van den Berg en Koen Poolman selecteren ...

Nieuwe album LCD Soundsystem is klaar (nieuws) | OOR