nieuws

Nieuwe bevestigingen voor Valkhof Festival

Het Valkhof Festival heeft 14 nieuwe namen bekendgemaakt voor de komende editie. Onder meer Aldous Harding, Dakota en J. Bernardt (foto) reizen af naar het Nijmeegse festival. Het 7-daagse-festival op het Valkhofpark is onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en vindt plaats van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli.

Ook Kel Assouf, Living Room Heroes, Spidergawd, Tamino, The Grand East, The Homesick, TOO MANY ZOOZ, WTF x GiD: Brutuzz b2b BeeVee, Clusterfuck, Dubbacle en Serum zijn bevestigd. Deze lading namen is samen met de eerdere bevestigingen nog maar een klein deel van de volledige line-up. Het complete programma bestaat uit maar liefst 120 (!) acts uit binnen- en buitenland, waarbij zo’n beetje ieder genre vertegenwoordigd is.

Eerder werd de komst van onder anderen Declan McKenna, The Amazons, All Them Witches, Mister and Mississippi, IDLES, Conner Youngblood en Chansaker Pi bevestigd. Het Valkhof Festival 2017 vindt zoals eerder gezegd plaats van 15 tot en met 21 juli op het Valkhofpark in Nijmegen. De toegang is zoals altijd helemaal gratis! Ga voor meer informatie en de volledige line-up naar de website van het festival.

Foto: Marcel Poelstra

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Kaleo

Kaleo kampt met geloofwaardigheids-probleem

‘Looked the devil in the eye. The devil’s gonna make me a free man’, begint Jökull Júlíusson, frontman van Kaleo ...
nieuws
Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots verwelkomen nieuwe zanger

De Stone Temple Pilots zijn weer actief. Gisterenavond presenteerde de band een nieuwe zanger. Zijn naam is Jeff Gutt, bekend van de ...