nieuws

Nieuwe clip en EP voor Bright Eyes

Waar het er vorig jaar nog op leek dat zanger Conor Oberst zich zou richten op zijn solocarrière, blijkt dit jaar het tegendeel waar. Bright Eyes is helemaal terug met het nieuwe album The People’s Key, waar van vandaag de single met bijbehorende videoclip Jejune Stars uit is. De video is gemaakt door Lance Acord, die onder andere ook meewerkte aan films als Being John Malkovich en Lost In Translation van Sofia Coppola.

De single komt met een extraatje. Op 4 juli verschijnt het nummer namelijk ook op een de nieuwe EP van de band, met daarop verder verschillende live opnames die een mooi overzicht geven van Bright Eyes door de jaren heen.

De nummers Firewall, Shell Games en Ladder Song van komen van niet nieuwe album. Arc Of Time van Digital Ash In A Digital Urn uit 2005 en Bowl Of Oranges en Lover I Don’t Have To Love van Lifted or The Story is in the Soil, Keep Your Ear to the Ground uit 2002.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes'
muziek in coronatijd

‘Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Nieuwe clip en EP voor Bright Eyes (nieuws) | OOR