nieuws

Nieuwe namen Le Guess Who? bekend gemaakt

Het Utrechtse festival Le Guess Who? heeft een aantal nieuwe namen bekend gemaakt. O.a. Purity Ring, Clinic en Lower Dens (foto) zijn aan de line-up van het festival toegevoegd dat van 29 november tot en met 2 december plaatsvindt.

Hiernaast is ook de komst van Grouper, Little Wings, White Fence, Mac DeMarco, Koreless (live), Doldrums, Do Make Say Think, XRay Eyeballs, Grup Ses Beats, The Feeling Of Love, Broeder Dieleman, Stubborn Heart, Acid Baby Jesus, Traumahelikopter, Tropa Macaca, Lumerians, Camera, Joel R.L. Phelps en Peepholes aangekondigd.

Eerder werden er al namen als Fuck Buttons, Grimes, Destroyer, Suuns, Tim Hecker en Deerhoof naar buiten gebracht. Ondanks de gigantische waslijst aan namen is de line-up nog niet compleet.

Gisteren maakte de organisatie van Le Guess Who? bekend een nieuw festival te beginnen: Le Guess Who? Fuzzbox, een festival voor ‘garagerock, fuzz gitaren en het betere psychedelische popwerk’. Hiervoor zijn al o.a. Ty Segall en Nick Waterhouse bevestigd. Dit festival zal op 2 december plaatsvinden en is toegankelijk voor mensen met een passe-partout voor Le Guess Who?, ook zijn er dagkaarten te koop.

Kijk voor de gehele line-up en kaartverkoop op Leguesswho.nl.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord
concert

De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord

The Black Crowes zijn terug op het oude nest. Chris en Rich Robinson hebben oud zeer bijgelegd en vieren het ...
Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten
nieuws

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten

Zag je donderdagavond mensen met hun telefoon naar de maan zwaaien? Dat waren Pearl Jam-fans. De band heeft een single aangekondigd ...

Nieuwe namen Le Guess Who? bekend gemaakt (nieuws) | OOR