nieuws

Nieuwe namen Le Guess Who? bekend gemaakt

Het Utrechtse festival Le Guess Who? heeft een aantal nieuwe namen bekend gemaakt. O.a. Purity Ring, Clinic en Lower Dens (foto) zijn aan de line-up van het festival toegevoegd dat van 29 november tot en met 2 december plaatsvindt.

Hiernaast is ook de komst van Grouper, Little Wings, White Fence, Mac DeMarco, Koreless (live), Doldrums, Do Make Say Think, XRay Eyeballs, Grup Ses Beats, The Feeling Of Love, Broeder Dieleman, Stubborn Heart, Acid Baby Jesus, Traumahelikopter, Tropa Macaca, Lumerians, Camera, Joel R.L. Phelps en Peepholes aangekondigd.

Eerder werden er al namen als Fuck Buttons, Grimes, Destroyer, Suuns, Tim Hecker en Deerhoof naar buiten gebracht. Ondanks de gigantische waslijst aan namen is de line-up nog niet compleet.

Gisteren maakte de organisatie van Le Guess Who? bekend een nieuw festival te beginnen: Le Guess Who? Fuzzbox, een festival voor ‘garagerock, fuzz gitaren en het betere psychedelische popwerk’. Hiervoor zijn al o.a. Ty Segall en Nick Waterhouse bevestigd. Dit festival zal op 2 december plaatsvinden en is toegankelijk voor mensen met een passe-partout voor Le Guess Who?, ook zijn er dagkaarten te koop.

Kijk voor de gehele line-up en kaartverkoop op Leguesswho.nl.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers
special
jimi hendrix

Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers

Jimi Hendrix schuift in 1969 aan bij de Dick Cavett Show in een blauwe kimono. Het kledingstuk lijkt op een ...
'ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?'
muziek in coronatijd

‘ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Nieuwe namen Le Guess Who? bekend gemaakt (nieuws) | OOR