nieuws
Indie

Nieuwe plaat Jacco Garnder uit in mei

Jacco Gardner komt met een nieuwe plaat: Hypnophobia ligt vanaf 4 mei in de schappen van de platenzaak. Eerste single Find Yourself kun je hieronder beluisteren.

Hypnophobia is de opvolger van Gardners veelgeprezen debuut Cabinet Of Curiosities (2013), waarmee hij ook ver buiten onze landsgrenzen hoge ogen gooide. De enige echte Julian House (o.a. bekend van Primal Scream, Oasis en The Prodigy) werd gestrikt voor het hoesontwerp.

Gardner is op 6 maart te zien op Where The Wild Thins Are, waarna hij op tournee gaat door de Verenigde Staten. Vanaf eind april is hij weer even in ons land te vinden en zal hij z’n nieuwe z’n album officieel presenteren op 29 april in Paradiso. Ga naar jaccogardner.com voor een overzicht van alle tourdata.

Foto: Nick Helderman

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Nieuwe plaat Jacco Garnder uit in mei (nieuws) | OOR