nieuws
Pop

Nieuwe reissues Paul McCartney op komst

Sinds 2013 wordt de ene na de andere Paul McCartney en Wings-plaat opnieuw uitgebracht en op 2 oktober is het weer zover: vanaf die dag liggen er opgepoetste reissues van Tug Of War (1982) en Pipes Of Peace (1983) in de schappen van de platenzaak.

Net als eerdere releases in de Archive Collection-reeks zijn ook deze twee albums geremasterd en voorzien van allerhande extraatjes. Zo zit er bij Tug Of War, het eerste album dat McCartney maakte nadat Wings uit elkaar ging, acht niet eerder uitgebrachte tracks, waaronder een solo-opname van Ebony And Ivory en de outtake Stop, You Don’t Know Where She Came From. Pipes Of Peace telt maar liefst negen bonustracks, waaronder het niet eerder uitgebrachte Christian Bop.

De albums zullen digitaal, op (dubbel) cd en op vinyl verschijnen. Hiernaast komt er van Tug Of War ook een uitgebreide superdeluxe versie met drie cd’s, een dvd (met videoclips en een documentaire), foto’s en een boekwerk. Van Pipes Of Peace verschijnt een ietwat minder speciale deluxe editie met twee cd’s, een dvd en twee boekjes.


Macca stond in juni nog in de Ziggo Dome. Ons verslag van dat concert kun je hier teruglezen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Nieuwe reissues Paul McCartney op komst (nieuws) | OOR