nieuws
Rock

Nieuwe supergroep: Rage Against The Public Hill

Er staat iets te gebeuren in het Rage Against The Machine-kamp, zoveel is duidelijk. Op de nieuwe website Prophets Of Rage staat een countdown (op moment van schrijven nog een week en vijf dagen te gaan) die op 1 juni op nul staat. Zou het over nieuw materiaal van RATM gaan? Over een terugkeer op het podium? Volgens Billboard is Prophets Of Rage echter een nieuwe supergroep.

Prophets Of Rage zou naast Tom Morello, Tim Commerford en Brad Wilk van Rage Against The Machine bestaan uit Chuck D van Public Enemy en B-Real van Cypress Hill. In Los Angeles zouden ook posters voorzien van de hashtag #TakeThePowerBack gesignaleerd zijn.

Rage Against The Machine stond in 2011 voor het laatst op het podium. Meer nieuws over de nieuwe supergroep dus op 1 juni. Of eerder, wie weet.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes'
muziek in coronatijd

‘Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Nieuwe supergroep: Rage Against The Public Hill (nieuws) | OOR