nieuws

Nine Inch Nails naar AFAS Live

De Amerikaanse industrial rockband Nine Inch Nails komt op woensdag 27 juni naar AFAS Live in Amsterdam. De voorverkoop start aanstaande vrijdag 9 februari.

Frontman Trent Reznor is sinds 1988 een van de voortrekkers in de indrustrail rock en elektronica met zijn band. In totaal verkocht de groep meer dan 30 miljoen albums, waren er dertien Grammy-nominaties en verschillende nummer 1-hits, waaronder The Hand That Feeds, Only en Every Day Is Exactly The Same. Vorig jaar nog bracht de band EP Add Violence uit. Nine Inch Nails is live een andere band dan in de studio. De line-up van de band verandert geregeld tussen grote tours. Afgezien van Trent Reznor op lead vocals, blijft eigenlijk niets in de samenstelling lang hetzelfde. 

Tickets voor de show van 27 juni kosten €51,- (excl. servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 9 februari om 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Nine Inch Nails naar AFAS Live (nieuws) | OOR