nieuws

Nine Inch Nails naar AFAS Live

De Amerikaanse industrial rockband Nine Inch Nails komt op woensdag 27 juni naar AFAS Live in Amsterdam. De voorverkoop start aanstaande vrijdag 9 februari.

Frontman Trent Reznor is sinds 1988 een van de voortrekkers in de indrustrail rock en elektronica met zijn band. In totaal verkocht de groep meer dan 30 miljoen albums, waren er dertien Grammy-nominaties en verschillende nummer 1-hits, waaronder The Hand That Feeds, Only en Every Day Is Exactly The Same. Vorig jaar nog bracht de band EP Add Violence uit. Nine Inch Nails is live een andere band dan in de studio. De line-up van de band verandert geregeld tussen grote tours. Afgezien van Trent Reznor op lead vocals, blijft eigenlijk niets in de samenstelling lang hetzelfde. 

Tickets voor de show van 27 juni kosten €51,- (excl. servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 9 februari om 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 2: tekens van boven
concert
Foo Fighters

Pinkpop dag 2: tekens van boven

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...

Nine Inch Nails naar AFAS Live (nieuws) | OOR