nieuws

Noel Gallagher's High Flying Birds naar Afas Live

Noel Gallagher en zijn High Flying Birds komen terug naar Nederland. Op donderdag 19 april 2018 geeft de oudste van de twee Gallagher-broertjes een concert in de AFAS Live. De voorverkoop start aanstaande vrijdag 29 september.

Who Built The Moon? is het derde album van Noel Gallagher’s High Flying Birds en verschijnt op 24 november van dit jaar. Gallagher werkte voor de plaat samen met producer en componist David Holmes. Aan de opvolger voor Chasing Yesterday uit 2015 werd tot aan het laatste moment gesleuteld. ‘Ik denk niet dat ik van nu af aan mijn albums nog op een andere manier ga maken, omdat het zo spannend is dat het album zelfs op de laatste dag van het masteren, afgelopen vrijdag, bleef veranderen’ aldus Gallagher eerder in een interview. Broer Liam komt in oktober al met een eerste soloplaat: As You Were. De broertjes leven al jaren met elkaar in onmin en over en weer wordt lekker met modder gegooid.

Tickets voor de show van Noel Gallagher’s High Flying Birds op 19 april kosten €38,- en zijn vanaf vrijdag 29 september 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Noel Gallagher's High Flying Birds naar Afas Live (nieuws) | OOR