nieuws

Noel Gallagher's High Flying Birds naar Afas Live

Noel Gallagher en zijn High Flying Birds komen terug naar Nederland. Op donderdag 19 april 2018 geeft de oudste van de twee Gallagher-broertjes een concert in de AFAS Live. De voorverkoop start aanstaande vrijdag 29 september.

Who Built The Moon? is het derde album van Noel Gallagher’s High Flying Birds en verschijnt op 24 november van dit jaar. Gallagher werkte voor de plaat samen met producer en componist David Holmes. Aan de opvolger voor Chasing Yesterday uit 2015 werd tot aan het laatste moment gesleuteld. ‘Ik denk niet dat ik van nu af aan mijn albums nog op een andere manier ga maken, omdat het zo spannend is dat het album zelfs op de laatste dag van het masteren, afgelopen vrijdag, bleef veranderen’ aldus Gallagher eerder in een interview. Broer Liam komt in oktober al met een eerste soloplaat: As You Were. De broertjes leven al jaren met elkaar in onmin en over en weer wordt lekker met modder gegooid.

Tickets voor de show van Noel Gallagher’s High Flying Birds op 19 april kosten €38,- en zijn vanaf vrijdag 29 september 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

Noel Gallagher's High Flying Birds naar Afas Live (nieuws) | OOR