nieuws

Noel Gallagher's High Flying Birds naar Afas Live

Noel Gallagher en zijn High Flying Birds komen terug naar Nederland. Op donderdag 19 april 2018 geeft de oudste van de twee Gallagher-broertjes een concert in de AFAS Live. De voorverkoop start aanstaande vrijdag 29 september.

Who Built The Moon? is het derde album van Noel Gallagher’s High Flying Birds en verschijnt op 24 november van dit jaar. Gallagher werkte voor de plaat samen met producer en componist David Holmes. Aan de opvolger voor Chasing Yesterday uit 2015 werd tot aan het laatste moment gesleuteld. ‘Ik denk niet dat ik van nu af aan mijn albums nog op een andere manier ga maken, omdat het zo spannend is dat het album zelfs op de laatste dag van het masteren, afgelopen vrijdag, bleef veranderen’ aldus Gallagher eerder in een interview. Broer Liam komt in oktober al met een eerste soloplaat: As You Were. De broertjes leven al jaren met elkaar in onmin en over en weer wordt lekker met modder gegooid.

Tickets voor de show van Noel Gallagher’s High Flying Birds op 19 april kosten €38,- en zijn vanaf vrijdag 29 september 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Noel Gallagher's High Flying Birds naar Afas Live (nieuws) | OOR