nieuws

Nu in de winkel: de nieuwe OOR!

Het is inmiddels bijna een traditie: terwijl de kruitdampen en restjes poedersuiker nog neerdalen, trapt De Staat het muziekjaar af met een nieuwe plaat. En evenals de vorige keren roepen we ook deze eigenzinnige worp, Bubble Gum genaamd, meteen maar vast uit tot kanshebber voor de eindlijst. Nu al? Ja, nu al.

Al kunnen we de nieuwe Balthazar ook gelijk onder de kanshebbers scharen. Evenals Beirut, Sharon van Etten, Steve Gunn, Joe Jackson, Bring Me The Horizon. En al die andere slimmeriken die hun werkjes tot na het geweld van de feestdagen hebben uitgesteld om ze, in het licht van het nieuwe jaar, zoveel mogelijk impact upon release mee te geven. Over het hoe en waarom laten we ze allemaal aan het woord, evenals Pussy Riot, die komen toeren, Stefano Keizers die ons rondleidt door zijn platenkast en de grote zieners uit onze eigen kolommen, die hun verwachtingen voor het muziekjaar 2019 op tafel gooien. De reislustigen mogen ondertussen met ons mee naar Belfast. En verder natuurlijk de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies in deze nieuwe editie van OOR!

Bestel de nieuwe OOR hier. Of doe jezelf een plezier en neem een abonnement! Krijg je van ons een cd-pakket, tickets voor Grasnapolsky of een muzikaal boek naar keuze!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Een showcase via Zoom: bijna weer het oude normaal
muziek in coronatijd

Een showcase via Zoom: bijna weer het oude normaal

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist en mede-thuisblijver Hooijer de ontwikkelingen in ...
Billie Eilish deelt korte film over bodyshaming
nieuws

Billie Eilish deelt korte film over bodyshaming

Billie Eilish heeft de korte film gedeeld waarmee ze haar uitgestelde Where Do We Go Tour zou openen. De popster kleedt ...
Notes On A Conditional Form
album
The 1975

Notes On A Conditional Form

Het moge duidelijk zijn dat het ontstaan én de rappe verspreiding van het coronavirus een van de eerste grote, voor ...

Nu in de winkel: de nieuwe OOR! (nieuws) | OOR