nieuws

Nu in de winkel: de nieuwe OOR!

Het is inmiddels bijna een traditie: terwijl de kruitdampen en restjes poedersuiker nog neerdalen, trapt De Staat het muziekjaar af met een nieuwe plaat. En evenals de vorige keren roepen we ook deze eigenzinnige worp, Bubble Gum genaamd, meteen maar vast uit tot kanshebber voor de eindlijst. Nu al? Ja, nu al.

Al kunnen we de nieuwe Balthazar ook gelijk onder de kanshebbers scharen. Evenals Beirut, Sharon van Etten, Steve Gunn, Joe Jackson, Bring Me The Horizon. En al die andere slimmeriken die hun werkjes tot na het geweld van de feestdagen hebben uitgesteld om ze, in het licht van het nieuwe jaar, zoveel mogelijk impact upon release mee te geven. Over het hoe en waarom laten we ze allemaal aan het woord, evenals Pussy Riot, die komen toeren, Stefano Keizers die ons rondleidt door zijn platenkast en de grote zieners uit onze eigen kolommen, die hun verwachtingen voor het muziekjaar 2019 op tafel gooien. De reislustigen mogen ondertussen met ons mee naar Belfast. En verder natuurlijk de gebruikelijke vrachtwagenlading aan recensies in deze nieuwe editie van OOR!

Bestel de nieuwe OOR hier. Of doe jezelf een plezier en neem een abonnement! Krijg je van ons een cd-pakket, tickets voor Grasnapolsky of een muzikaal boek naar keuze!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Charli
album
Charli XCX

Charli

Dat het bedenken van catchy popnummertjes zo makkelijk nog niet is, blijkt maar weer eens op Charli, het nieuwe album ...
Ilse DeLange: een Hollandse droom in de Amerikaanse realiteit
interview

Ilse DeLange: een Hollandse droom in de Amerikaanse realiteit

Spelen in Nashville kent vele gradaties en Ilse DeLange weet er alles van. Op het gebied van pop en country ...
Orbis Quadrantis
album
Monomyth

Orbis Quadrantis

Het melkwegstelsel werd verruild voor woelige baren. Na het afsluiten van de spacerocktrilogie met verkenningen in de ruimte is de ...

Nu in de winkel: de nieuwe OOR! (nieuws) | OOR