nieuws

Nu in de winkel: OOR's zomernummer vol verboden vruchten

Een grensverleggende editie moest het worden, ons traditioneel thematische zomernummer. Maar ook weer niet té heavy, liefst lees je de OOR immers gewoon in de chillstand op het strand. We vonden het parasolletje voor onze lopende ideeën in de ‘verboden vrucht’, iets wat eigenlijk niet (meer) mag maar stiekem toch best lekker is, en gingen ieder ons weegs, popzomer 2018 in.

Welnu, wat een kleurrijke cocktail vol tropische verrassingen is het geworden. De één trof ABBA op z’n pad, van absolute verboden vrucht uitgegroeid tot verantwoord snoepje. Peter te Bos was bereid z’n visie te geven op de Nieuwe Braafheid, een gegeven dat door een heel andere bril weer het boeiende essay over de Nieuwe Geilheid opleverde (met glansrollen voor o.a. CHVRCHES, Dua Lipa, Jannele Monáe en Christine & The Queens). Van geilneef Prince kan je een complete waslijst samenstellen van dingen die je als muzikant tegenwoordig letterlijk en figuurlijk niet meer maken kan – terwijl 69 andere voorbeelden van veranderde normen en waarden terugkeren in de Canon Van Het Onfatsoen. Met Aafke Romeijn luisteren we ondertussen naar de nieuwe Florence + The Machine, terwijl ook Gorillaz, Snail Mail en Parquet Courts (in de sleutelplaten) aan het woord komen. U merkt het: een bomvolle zomereditie van OOR! Maak er een mooie vakantie van.

Haal de nieuwe OOR in de winkel, of bestel ‘m hier en laat ‘m gratis thuisbezorgen! Liever een abonnement? Als je nu lid wordt heb je de keuze uit verschillende te gekke welkomstcadeaus. Ook mag je als Club OOR-lid gratis naar 300 shows per jaar door het hele land.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Nu in de winkel: OOR's zomernummer vol verboden vruchten (nieuws) | OOR