nieuws

OK Go onthult nieuwe clip van Needing/Getting

De jongens van OK Go staan bekend om hun bijzondere clips en ook ditmaal stellen ze niet teleur. Voor de nieuwe video bij de single Needing/Getting zetten de heren een parcours op in de woestijn vlak buiten Los Angeles. Daar rijden ze uiteraard niet zomaar overheen, nee, dit parcours is een gigantische reeks instrumenten, waarmee de band de single ten gehore brengt.

Meer dan duizend instrumenten, potten, pannen en andere attributen werden opgesteld langs een twee mijl lang parcours. De clip werd gemaakt samen met autofabrikant Chevrolet en we zien de band dan ook in een van de nieuwe automodellen over de baan scheuren terwijl ze de teksten van Needing/Getting meezingen (en ondertussen waarschijnlijk doodsangsten hebben uitgestaan).

Stands-ins en stuntmannen kwamen er niet aan te pas, voor de clip nam Damian Kulash stuntrijlessen en hij zit de hele clip lang achter het stuur. Voor de video waren vier maanden van voorbereiding en vier dagen opnames nodig. Alle piano’s langs het parcours werden speciaal geprepareerd zodat ze altijd de juiste noot zouden spelen wanneer de auto er langs reed.

Net als de vorige clips van OK Go is deze ook al hard op weg om een flinke hit op het web te worden. De videoclip van Needing/Getting kreeg in de dag die deze online staat al meer dan een miljoen hits en nadert inmiddels de twee miljoen kijkers. Benieuwd wat ze er ditmaal van hebben gemaakt? Bekijk de clip hier onder.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.
nieuws

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.

Kort na Down The Rabbit Hole komt ook Best Kept Secret met zijn eerste namen voor 2022, met The Strokes, ...
'Get Back': een feestmaal voor Beatle-idioten (Disney+)
serie

‘Get Back’: een feestmaal voor Beatle-idioten (Disney+)

Paul McCartney jamt wat op zijn bas. Ringo Starr en George Harrison zitten tegenover ‘m. Het is de vierde dag ...
Brilliant Adventure (1992-2001)
album
David Bowie

Brilliant Adventure (1992-2001)

Aan het slot van de recensie van de vórige editie uit de reeks ‘career spanning box sets’, 'Loving The Alien' ...

OK Go onthult nieuwe clip van Needing/Getting (nieuws) | OOR