nieuws

OK Go onthult nieuwe clip van Needing/Getting

De jongens van OK Go staan bekend om hun bijzondere clips en ook ditmaal stellen ze niet teleur. Voor de nieuwe video bij de single Needing/Getting zetten de heren een parcours op in de woestijn vlak buiten Los Angeles. Daar rijden ze uiteraard niet zomaar overheen, nee, dit parcours is een gigantische reeks instrumenten, waarmee de band de single ten gehore brengt.

Meer dan duizend instrumenten, potten, pannen en andere attributen werden opgesteld langs een twee mijl lang parcours. De clip werd gemaakt samen met autofabrikant Chevrolet en we zien de band dan ook in een van de nieuwe automodellen over de baan scheuren terwijl ze de teksten van Needing/Getting meezingen (en ondertussen waarschijnlijk doodsangsten hebben uitgestaan).

Stands-ins en stuntmannen kwamen er niet aan te pas, voor de clip nam Damian Kulash stuntrijlessen en hij zit de hele clip lang achter het stuur. Voor de video waren vier maanden van voorbereiding en vier dagen opnames nodig. Alle piano’s langs het parcours werden speciaal geprepareerd zodat ze altijd de juiste noot zouden spelen wanneer de auto er langs reed.

Net als de vorige clips van OK Go is deze ook al hard op weg om een flinke hit op het web te worden. De videoclip van Needing/Getting kreeg in de dag die deze online staat al meer dan een miljoen hits en nadert inmiddels de twee miljoen kijkers. Benieuwd wat ze er ditmaal van hebben gemaakt? Bekijk de clip hier onder.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso
concert
the special

Fans trekken The Specials erdoorheen in Paradiso

Nee, de voortekenen zijn niet echt heel goed te noemen. Sterker, we houden een beetje ons hart vast voor het ...

OK Go onthult nieuwe clip van Needing/Getting (nieuws) | OOR