nieuws

Ook Sylvie Kreusch en Mick Harvey op Grauzone 2022

Grauzone kwam een paar maanden geleden al met de eerste lading namen en heeft daar nog een reeks aan toegevoegd. Nieuwe namen zijn onder andere de Vlaamse indiester Sylvie Kreusch, Mick Harvey (jarenlang onderdeel van Nick Cave & The Bad Seeds), de Rotterdamse postpunk­sensatie Traumhaus en Elias Bender Rønnenfelt (de voorman van Iceage).

Foto Ferry van der Nat

Naast de nieuwe namen heeft het Haagse festival een extra dag toegevoegd, wat het een weekendfestival maakt. Omdat februari nog niet mogelijk bleek, zal het festival nu van 17 t/m 19 juni plaatsvinden, dus wel (hopelijk) een warme zomerse sfeer.

Grauzone groeit ook in omvang door nieuwe locaties toe te voegen in thuisstad Den Haag, zoals de Nieuwe Kerk en Het Filmhuis, naast al eerder aangekondigde locaties zoals The Grey Space In The Middle en poppodium het Paard.

Met de in oktober al aangekondigde namen als Viagra Boys, DOOL, Amenra en Do Nothing belooft het een sterke editie te worden. Naast muziek is er ook een GRAUKUNST-tentoonstelling, een filmprogramma, seminars en een platenmarkt. Enthousiast geworden? De kaarten gaan vrijdag 18 februari (10:00 uur) in de verkoop.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Ook Sylvie Kreusch en Mick Harvey op Grauzone 2022 (nieuws) | OOR