jubileum

OOR is 50! Bestel het jubileum­boek en -magazine

Het zal u niet ontgaan zijn: OOR is 50. Vijf-tig! Five zero. And counting. Dat vieren we niet alleen met het boek der boeken, maar ook met een speciale, extra dikke jubileumeditie van uw lijfblad. Dit zijn de drie opties om het feestje mee te vieren, op gepaste afstand, maar zonder voorbehoud.

Optie 1

In deze speciale jubileumeditie nemen we onszelf uitvoerig onder de loep. ‘Een zelfstudie’, luidt niet voor niets de pay-off op de cover. In plakboekstijl schudden de makers van OOR hun archieven leeg; de eerste voetstappen, lang verhulde ontboezemingen en aanvaringen met de groten der aarde. Daarnaast zoeken we ‘wederhoor’ bij U2, dEUS, Elbow, Spinvis, Typhoon, Fontaines D.C. en De Staat, bespreken we het Vrouwelijk Perspectief op OOR, doorgronden we onze meest gevreesde recensent Randy Timmers en nog veel meer!

Optie 2

De halve eeuw OOR is gebundeld in het luxe jubileumboek Want More? Het beste van 50 jaar OOR. Deze stoeptegel vertelt de geschiedenis van een toonaangevend tijdschrift. De journalistieke hoogtepunten, de klassiek geworden foto’s, maar ook de verhalen erachter: het verhaal van de makers van OOR. Ruim 3,5 kilo aan pophistorie! 536 pagina’s! Meer dan 4000 foto’s, illustraties en covers!

Optie 3

Dat is nog eens een aanbieding waar een mens blij van wordt: de speciale jubileumeditie ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan + het jubileumboek Want More? Het beste van 50 jaar OOR + de speciaal voor het jubileum vervaardigde set van 10 postkaarten met vintage covers van Muziekkrant OOR door ontwerper George Noordanus, alles tezamen in één pakket.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm in onze shop
bestel nu

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m in onze shop

In de nieuwe OOR lees je onder andere onze top 11 albums van Excelsior, Noel Gallagher, The Black Keys, Black ...
Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Down The Rabbit Hole kondigt 14 nieuwe namen aan
nieuws

Down The Rabbit Hole kondigt 14 nieuwe namen aan

Onder andere Black Midi, Eefje de Visser, Supergrass en De Jeugd van Tegenwoordig spelen 27-29 augustus op het festival in Biddinghuizen ...

OOR is 50! Bestel het jubileum­boek en -magazine (jubileum) | OOR