jubileum

OOR is 50! Bestel het jubileum­boek en -magazine

Het zal u niet ontgaan zijn: OOR is 50. Vijf-tig! Five zero. And counting. Dat vieren we niet alleen met het boek der boeken, maar ook met een speciale, extra dikke jubileumeditie van uw lijfblad. Dit zijn de drie opties om het feestje mee te vieren, op gepaste afstand, maar zonder voorbehoud.

Optie 1

In deze speciale jubileumeditie nemen we onszelf uitvoerig onder de loep. ‘Een zelfstudie’, luidt niet voor niets de pay-off op de cover. In plakboekstijl schudden de makers van OOR hun archieven leeg; de eerste voetstappen, lang verhulde ontboezemingen en aanvaringen met de groten der aarde. Daarnaast zoeken we ‘wederhoor’ bij U2, dEUS, Elbow, Spinvis, Typhoon, Fontaines D.C. en De Staat, bespreken we het Vrouwelijk Perspectief op OOR, doorgronden we onze meest gevreesde recensent Randy Timmers en nog veel meer!

Optie 2

De halve eeuw OOR is gebundeld in het luxe jubileumboek Want More? Het beste van 50 jaar OOR. Deze stoeptegel vertelt de geschiedenis van een toonaangevend tijdschrift. De journalistieke hoogtepunten, de klassiek geworden foto’s, maar ook de verhalen erachter: het verhaal van de makers van OOR. Ruim 3,5 kilo aan pophistorie! 536 pagina’s! Meer dan 4000 foto’s, illustraties en covers!

Optie 3

Dat is nog eens een aanbieding waar een mens blij van wordt: de speciale jubileumeditie ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan + het jubileumboek Want More? Het beste van 50 jaar OOR + de speciaal voor het jubileum vervaardigde set van 10 postkaarten met vintage covers van Muziekkrant OOR door ontwerper George Noordanus, alles tezamen in één pakket.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De stilte valt hard in 'Sound of Metal' (Amazon Prime)
film

De stilte valt hard in ‘Sound of Metal’ (Amazon Prime)

De speelfilm Sound of Metal (beschikbaar op Amazon Prime) is het minimalistische portret van een drummer die zijn gehoor verliest ...
'Ik wil iets fucking agressiefs zien!', riep Ryan Adams
de makers

‘Ik wil iets fucking agressiefs zien!’, riep Ryan Adams

In de serie 'De Makers' nemen we onszelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de archieven van ons colofon ...
Fearless (Taylor's Version)
album
Taylor Swift

Fearless (Taylor’s Version)

Over het behouden van de rechten over je eigen masters is altijd al een hoop te doen geweest. Bij Taylor ...

OOR is 50! Bestel het jubileum­boek en -magazine (jubileum) | OOR