nieuws
pop

Dit zijn de OOR Talents van Popronde 2018

De OOR Talents van de Popronde 2018 zijn bekend. In de befaamde Wisseloord Studio’s zijn de 13 speciaal geselecteerde OOR Talents bekend gemaakt die dit najaar tijdens het rondreizende gratis showcasefestival op het OOR-podium mogen spelen.

De 13 geselecteerde OOR Talents die je dit najaar vanaf september tot eind november door het hele land kunt bewonderen op de OOR-stage zijn: Donna Blue, Yip Roc, Lilø, Elijah Waters, Kitchenette, MEIS, Gyo Kretz, Moon Moon Moon, Anna-Rose, TAPE TOY, Kita Menari, San Dollar en Nona. Van hiphop tot singer-songwriter en van gruizige gitaarrock tot pop noir: alle dertien goed. Of ze nu de nieuwe coverster zijn, de beste liveband die je in jaren zag of degene die zich regelrecht je hart in speelt, dit zijn de acts die je volgens ons moét zien tijdens de Popronde.

De aftrap is in Nijmegen op 13 september en de Popronde 2018 sluit eind november af in Amsterdam met het eindfeest. Tijdens de Popronde zijn er in 40 steden 148 bands, artiesten, producers en singer-songwriters te zien. De 13 OOR Talents stellen zichzelf in augustus en september aan je voor in OOR  en hier op OOR.NL.

En is ook al een Spotify-playlist met alle Popronde-deelnemers, voor als je echt niet nog langer kunt wachten.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 1: Pearl Jam als verloren zoon
concert
Pearl Jam

Pinkpop dag 1: Pearl Jam als verloren zoon

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Bird Dog Dante
album
John Parish

Bird Dog Dante

John Parish is al een kwart eeuw een onmisbare rechterhand voor Polly Jean Harvey, alsmede een alom gewaardeerde producer, songschrijver ...

Dit zijn de OOR Talents van Popronde 2018 (nieuws) | OOR