nieuws

Oude huis van George Harrison te boeken via Airbnb

Een nachtje slapen of gitaarspelen in het huis waar George Harrison heeft gewoond? Een slimme Beatlesfan heeft dit mogelijk gemaakt. Vanaf nu is Harrison’s oude huis een AirBnB en ‘woonmuseum’.

Foto Bob Bonis

Ken Lambert kocht het huis in Liverpool afgelopen november voor zo’n 206.000 euro. Volgens de makelaar woonde Harrison in het huis van 1949 tot 1962. Het is ook gebruikt als oefenruimte voor The Beatles, toen nog bekend als The Quarrymen.

Voor 240 euro per nacht kun je overnachten en mogen er vijf gasten blijven slapen. Ook zijn er wekelijkse tours, waarbij bezoekers een half uurtje thee kunnen drinken en naar muziek kunnen luisteren in het huis.

‘Ik ben geen rijk individu, normaal koop ik geen huizen. Ik ben gewoon een enorme Harrison-fan’, zegt Lambert tegen New York Post. Dus voor de Beatlesfans onder ons: wil je dezelfde gangen bewandelen als George of in de kamer zitten waar The Beatles zichzelf voor het eerst op de radio hoorden, neem dan een kijkje op Airbnb.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Oude huis van George Harrison te boeken via Airbnb (nieuws) | OOR