nieuws

Perfume Genius komt nieuw album 'Ugly Season'

Perfume Genius brengt op 17 juni zijn nieuwe album Ugly Season uit. De tracks van Ugly Season werden geschreven als begeleiding voor de dansvoorstelling The Sun Still Burns Heredie Perfume Genius in 2019 maakte met choreografe Kate Wallich.

Eerder deelde de muzikant uit Seattle al twee nummers van het dansproject, Eye in the Wall en Pop Song. Het album is net als de geprezen voorganger Set My Heart On Fire Immediately (2020) geproduceerd door Blake Mills.

Bij de release wordt ook een korte film uitgebracht, gemaakt in samenwerking met beeldend kunstenaar Jacolby Satterwhite. Deze kunstenaar staat bekend om zijn multidisciplinaire werk waarin live video, 3D animatie en illustraties samenkomen.

Een eigen Europese tournee is nog niet aangekondigd, maar Perfume Genius staat wel op 29, 30 en 31 augustus in het voorprogramma van Tame Impala in AFAS Live, Amsterdam.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

Perfume Genius komt nieuw album 'Ugly Season' (nieuws) | OOR