nu bezig

Personal Trainer speelt show van 24 uur (!) in Paradiso

Het Amsterdamse collectief Personal Trainer staat al een jaar in de startblokken, maar kan geen kant op vanwege de coronacrisis. Om alle gemiste optredens in één keer in te halen, gaat de band rondom Willem Smit 24 uur lang optreden in Paradiso. Ja echt, 24 uur.

Woensdag om 12 uur begon de band met spelen, om pas een dag later de laatste toegift in te zetten. En dat is allemaal gratis en live te volgen via de livestream-kanalen van Personal Trainer en Paradiso.

De Amsterdamse indierockers zijn van plan zich helemaal kapot te spelen. ‘Ik wil gewoon zoveel mogelijk spelen, het is nou eenmaal… het is alles wat ik heb!’, zei Willem Smit onlangs al in OOR. Nou, vandaag kan hij los.

Personal Trainer bracht eerder dit jaar de eerste EP Gazebo uit. Op het podium is het een collectief in wisselende bezetting, dat tot wel tien man kan uitgroeien. Smit speelde eerder in Canshaker Pi en Palio Superspeed Donkey.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie
achtergrond

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie

62 is nog jong, in de huidige rock & roll-wereld. Toch heeft Bono z’n memoires al voor de eeuwigheid vastgelegd ...
Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden
nieuws
fleetwood mac

Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden

Christine McVie van Fleetwood Mac is op 79-jarige leeftijd overleden. De zangeres en toetseniste sloot zich in 1970 aan bij ...
Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023
nieuws

Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023

Ook IDLES, Slowthai, Froukje, Phoenix, Romy, Sleaford Mods, Weval, Working Men's Club en The Whitest Boy Alive komen naar de ...

Personal Trainer speelt show van 24 uur (!) in Paradiso (nu bezig) | OOR