nieuws

Pet Shop Boys brengen drie nieuwe tracks uit

Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe EP van de Pet Shop Boys: Agenda. Neil Tennant en Chris Lowe hebben nu alvast twee (inmiddels) drie van de nummers van die EP uitgebracht: Give Stupidy A ChangeOn Social Media en What Are We Going To Do About The Rich?

Give Stupidy A Change gaat onder meer over de Amerikaanse president Donald Trump en over Brexit-voorstander Michael Gove. On Social Media laat kritiek horen over onze relatie met onze telefoon en sociale media. ‘De EP bevat drie satirische liedjes en een nogal triest nummer’, laat Pet Shop Boy Neil Tennant weten in een statement.

De Pet Shop Boys hielden zich de laatste jaren bezig met een groot reissueproject: alle albums van het synthpopduo kwamen in een geremasterd jasje uit. Vorig jaar nog de albums uit hun beginjaren: PleaseActually en Introspective. In 2017 verschenen latere albums Elysium, Nightlife, Release, Fundamental en Yes al als luxe heruitgave.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Charli
album
Charli XCX

Charli

Dat het bedenken van catchy popnummertjes zo makkelijk nog niet is, blijkt maar weer eens op Charli, het nieuwe album ...
Ilse DeLange: een Hollandse droom in de Amerikaanse realiteit
interview

Ilse DeLange: een Hollandse droom in de Amerikaanse realiteit

Spelen in Nashville kent vele gradaties en Ilse DeLange weet er alles van. Op het gebied van pop en country ...
Orbis Quadrantis
album
Monomyth

Orbis Quadrantis

Het melkwegstelsel werd verruild voor woelige baren. Na het afsluiten van de spacerocktrilogie met verkenningen in de ruimte is de ...

Pet Shop Boys brengen drie nieuwe tracks uit (nieuws) | OOR