nieuws

Pharrell Williams featuring Elmo en Koekiemonster

Hits als Milkshake, Drop It Like It’s Hot en Blurred Lines hebben allemaal één ding gemeen. Pharrell Williams heeft er links of rechts om iets mee te maken. Aan dat imposante lijstje krakers kan hij nu een nummer toevoegen: B Is For Book, een samenwerking met niemand minder dan Elmo en Koekiemonster. Inderdaad, de twee coolste karakters uit Sesamstraat.

Voor de Amerikaanse variant van het populaire kinderprogramma Sesamstraat heeft Pharrell Williams een nummer opgenomen. Het lied is een stuk braver dan de sexy r&b die Williams normaal aan de man brengt. Het resultaat is er niet minder leuk om. Samen met zijn vriendjes Elmo en Koekiemonster spoort de zanger kinderen aan om vooral een boek te pakken en te lezen.

Als voor iets de leus ‘reach for the stars’ opgaat dan is het wel voor de Amerikaanse Sesamstraat. Naast Pharrell zijn ook Stevie Wonder, Katy Perry, Bruno Mars, Will. I. Am, One Direction en vele andere populaire figuren te gast geweest in het programma.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome
concert

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome

De reguliere ‘stadionshow’ van Muse in het Nijmeegse Goffertpark is nog geen drie maanden geleden, maar voor Nederland heeft de ...
Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker
nieuws

Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker

Daniel Johnston, held van vele beautiful freaks in de popmuziek, is overleden aan een hartaanval. Dat nieuws bracht de lokale krant ...
Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden
concert

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden

Zijn glimlach aan het eind van de avond had niet breder kunnen zijn. Het was er een van grote tevredenheid ...

Pharrell Williams featuring Elmo en Koekiemonster (nieuws) | OOR