nieuws

Pharrell Williams featuring Elmo en Koekiemonster

Hits als Milkshake, Drop It Like It’s Hot en Blurred Lines hebben allemaal één ding gemeen. Pharrell Williams heeft er links of rechts om iets mee te maken. Aan dat imposante lijstje krakers kan hij nu een nummer toevoegen: B Is For Book, een samenwerking met niemand minder dan Elmo en Koekiemonster. Inderdaad, de twee coolste karakters uit Sesamstraat.

Voor de Amerikaanse variant van het populaire kinderprogramma Sesamstraat heeft Pharrell Williams een nummer opgenomen. Het lied is een stuk braver dan de sexy r&b die Williams normaal aan de man brengt. Het resultaat is er niet minder leuk om. Samen met zijn vriendjes Elmo en Koekiemonster spoort de zanger kinderen aan om vooral een boek te pakken en te lezen.

Als voor iets de leus ‘reach for the stars’ opgaat dan is het wel voor de Amerikaanse Sesamstraat. Naast Pharrell zijn ook Stevie Wonder, Katy Perry, Bruno Mars, Will. I. Am, One Direction en vele andere populaire figuren te gast geweest in het programma.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020
abo-actie

Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95,-) op OOR neemt, krijg je een dagticket voor Pinkpop 2020 als ...
De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon
nieuws

De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon

Vrijdag, releasedag! Maar waar begin je met luisteren? En waar hou je op? OOR‘s Erik van den Berg en Koen Poolman selecteren ...

Pharrell Williams featuring Elmo en Koekiemonster (nieuws) | OOR