nieuws

Phoebe Bridgers deelt nieuwe single 'Sidelines'

Het goede nieuws: Phoebe Bridgers is terug met een nieuwe single, Sidelines. Het slechte nieuws: in een statement vertelt Bridgers dat deze track haar enige release in 2022 zal zijn. Beluister de single hieronder.

Foto Frank Ockenfels

Sidelines is gemaakt voor de nieuwe BBC-serie Conversations With Friends, naar het boek van Sally Rooney. Een klein stukje van Sidelines kwam al voorbij in de trailer. De single is het eerste nieuwe nummer wat Bridgers uitbrengt sinds Punisher.

Wel heeft ze verschillende versies van Punisher-tracks uitgebracht, zoals een akoestische versie van Kyoto, een liveversie van Chinese Satellite en een Copycat Killer EP, met liedjes van Punisher inclusief strijkers. Daarnaast kwam ze met verschillende covers, zoals That Funny Feeling van Bo Burnham en Day After Tomorrow van Tom Waits.

Phoebe Bridgers staat op het programma bij Down The Rabbit Hole en Rock Werchter deze zomer. Daarnaast komt ze naar AFAS Live op 20 juli.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom
nieuws
sufjan stevens

Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom

Sufjan Stevens ondergaat een intensieve behandeling voor het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte die mensen volledig kan verlammen ...
Laugh Track
album
The National

Laugh Track

The National dreigde in het museum te verdwijnen. Kijk eens naar de hoes van First Two Pages Of Frankenstein, het ...

Phoebe Bridgers deelt nieuwe single 'Sidelines' (nieuws) | OOR