nieuws

Phoebe Bridgers deze zomer naar AFAS Live

Phoebe Bridgers geeft woensdag 20 juli een optreden in AFAS Live. De indiedarling met het witblonde haar heeft de afgelopen jaren een grote fanbase opgebouwd en is momenteel bezig met haar Reunion Tour. Het leek erop dat ze de Benelux (op festivals na) ging overslaan maar nu blijkt: we hebben mazzel!

Foto Frank Ockenfels

Haar debuut Stranger In The Alps (2017) werd goed ontvangen, maar het tweede album Punisher (2020) zette Bridgers pas echt in de spotlights. In 2021 heeft ze ook niet stilgezeten: ze verrijkte verschillende albums van collega’s met achtergrondvocalen, waaronder die van Lorde, Clairo, Lucy Dacus en Julien Baker. In het najaar verscheen er zelfs een duet met Taylor Swift op de heropname van Red.

Phoebe Bridgers staat verder op het programma bij Down The Rabbit Hole en Rock Werchter deze zomer. Tickets zijn voor haar show in AFAS Live kosten ongeveer €36 en gaan 8 april hier in de verkoop.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom
nieuws
sufjan stevens

Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom

Sufjan Stevens ondergaat een intensieve behandeling voor het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte die mensen volledig kan verlammen ...
Laugh Track
album
The National

Laugh Track

The National dreigde in het museum te verdwijnen. Kijk eens naar de hoes van First Two Pages Of Frankenstein, het ...

Phoebe Bridgers deze zomer naar AFAS Live (nieuws) | OOR