nieuws

Phoebe Bridgers deze zomer naar AFAS Live

Phoebe Bridgers geeft woensdag 20 juli een optreden in AFAS Live. De indiedarling met het witblonde haar heeft de afgelopen jaren een grote fanbase opgebouwd en is momenteel bezig met haar Reunion Tour. Het leek erop dat ze de Benelux (op festivals na) ging overslaan maar nu blijkt: we hebben mazzel!

Foto Frank Ockenfels

Haar debuut Stranger In The Alps (2017) werd goed ontvangen, maar het tweede album Punisher (2020) zette Bridgers pas echt in de spotlights. In 2021 heeft ze ook niet stilgezeten: ze verrijkte verschillende albums van collega’s met achtergrondvocalen, waaronder die van Lorde, Clairo, Lucy Dacus en Julien Baker. In het najaar verscheen er zelfs een duet met Taylor Swift op de heropname van Red.

Phoebe Bridgers staat verder op het programma bij Down The Rabbit Hole en Rock Werchter deze zomer. Tickets zijn voor haar show in AFAS Live kosten ongeveer €36 en gaan 8 april hier in de verkoop.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

Phoebe Bridgers deze zomer naar AFAS Live