luisteren

Placebo deelt nieuwe single 'Try Better Next Time'

Na het succes van comebacksingles Beautiful James en Surrounded By Spies deelt Placeco opnieuw een single. Try Better Next Time is afkomstig van het nieuwe album Never Let Me Go dat op 25 maart uitkomt.

Foto Mads Perch

De apocalyptische single wordt in een persbericht omschreven als het aangrijpende middelpunt van het album. ‘Moeder Natuur is moe van ons geworden en zegt: Vaarwel mensheid, en verdomme, try better next time‘, aldus frontman Brian Molko.

In september liet Placebo voor het eerst sinds Loud Like Love (2013) weer van zich horen met de single Beautiful James, die de fans van weleer meteen weer aan boord kreeg met zijn vintage Placebo-geluid.

Op 24 oktober speelt Placebo in Ziggo Dome en op 25 juni op TW Classic (BE) samen met Nick Cave & The Bad Seeds. Kaarten voor het concert in Ziggo Dome zijn beschikbaar vanaf 54,88 euro.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...
Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner
achtergrond

Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner

‘Onze leeftijdsgenoten interesseren zich alleen voor meisjes en uitgaan, daar zingen wij dus over.’ Zo stelden ze ooit zelf het ...

Placebo deelt nieuwe single 'Try Better Next Time' (luisteren) | OOR