nieuws

Plumb, de nieuwe plaat van Field Music te streamen

Het vierde album van het Engelse Field Music, voorgegaan door de broertjes David en Peter Brewis is vanaf vandaag in zijn volledigheid te streamen op de website van de NPR, de Amerikaanse publieke radiozender. De band wordt al een tijdje getipt als eentje om in de gaten te houden en het lijkt erop dat ze dat met deze plaat gaan bevestigen.

Het debuutalbum Field Music uit 2005 werd overal zeer goed gewaardeerd, maar wist geen commercieel succes te worden. Het vorige album van Field Music, Measure, werd door OOR’s John Denekamp beschreven als ‘een pracht van een commerciële zelfmoord.’ Niet heel toegankelijk dus, maar wel een erg mooie plaat. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de broers Brewis zelf hebben toegegeven dat ze helemaal geen zin hebben om in een band te spelen. De volledige recensie van Measure is hier te vinden.

Het nieuwe album Plumb telt vijftien nummers, die samen zo’n vijfendertig minuten duren. Plumb moet op Valentijnsdag (14 februari) in de winkels liggen. Het hele album is te streamen onder deze link bij de NPR.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord
concert

De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord

The Black Crowes zijn terug op het oude nest. Chris en Rich Robinson hebben oud zeer bijgelegd en vieren het ...
Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten
nieuws

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten

Zag je donderdagavond mensen met hun telefoon naar de maan zwaaien? Dat waren Pearl Jam-fans. De band heeft een single aangekondigd ...

Plumb, de nieuwe plaat van Field Music te streamen (nieuws) | OOR