nieuws

Popronde maakt programma voor eindfeest in de Melkweg bekend

Na 10 weken touren door het hele land komt op zaterdag 24 november een eind aan Popronde 2018. Deze afsluiting van een wederom succesvolle editie wordt dit jaar voor het eerst gevierd in de Melkweg, Amsterdam door middel van een groots eindfeest. Op vier podia verspreid door het pand zullen 26 acts uit de selectie van 2018 nog één laatste Popronde-optreden geven. Van singer-songwriters tot garagerock en van electronica tot hiphop, ieder genre staat geprogrammeerd, er is voor ieder wat wils.

Op het programma onder meer OOR Talents Tape Toy (foto), Kita Menari, Yip Roc, Donna  Blue, Nona en Meis. Verder te zien: Karel, A Mili, Hoppah!, Love Couple, Thaïti, The Tambles, Boskat, Launchable Socks, Abdomen, Logosamphia, Anemone, Rey Tranquilo, Orphax, John-Lewis Cabot, Sheila & the Kit, Baptist, Janna Lagerström, Yvi, Van Common en Jay-Way.

Om middernacht zal de Paul Smits Award uitgereikt worden, de prijs voor de favoriete performer van Popronde 2018, gekozen door het publiek dat in de 41 speelsteden optredens heeft bezocht. De prijs werd eerder dit jaar in het leven geroepen om Paul Smits, de in 2017 overleden voorzitter van Stichting Popwaarts, de organisatie achter Popronde, te eren.

In totaal werden er tijdens Popronde 2018 1508 optredens gegeven op 734 podia, door 140 geselecteerde acts. Deze optredens vonden plaats in 41 steden door het hele land en trokken circa 165.000 bezoekers. Tickets voor het eindfeest kosten €10,- in de voorverkoop en zijn te koop via: Ticketmaster.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Popronde maakt programma voor eindfeest in de Melkweg bekend (nieuws) | OOR