nieuws

Popronde maakt programma voor eindfeest in de Melkweg bekend

Na 10 weken touren door het hele land komt op zaterdag 24 november een eind aan Popronde 2018. Deze afsluiting van een wederom succesvolle editie wordt dit jaar voor het eerst gevierd in de Melkweg, Amsterdam door middel van een groots eindfeest. Op vier podia verspreid door het pand zullen 26 acts uit de selectie van 2018 nog één laatste Popronde-optreden geven. Van singer-songwriters tot garagerock en van electronica tot hiphop, ieder genre staat geprogrammeerd, er is voor ieder wat wils.

Op het programma onder meer OOR Talents Tape Toy (foto), Kita Menari, Yip Roc, Donna  Blue, Nona en Meis. Verder te zien: Karel, A Mili, Hoppah!, Love Couple, Thaïti, The Tambles, Boskat, Launchable Socks, Abdomen, Logosamphia, Anemone, Rey Tranquilo, Orphax, John-Lewis Cabot, Sheila & the Kit, Baptist, Janna Lagerström, Yvi, Van Common en Jay-Way.

Om middernacht zal de Paul Smits Award uitgereikt worden, de prijs voor de favoriete performer van Popronde 2018, gekozen door het publiek dat in de 41 speelsteden optredens heeft bezocht. De prijs werd eerder dit jaar in het leven geroepen om Paul Smits, de in 2017 overleden voorzitter van Stichting Popwaarts, de organisatie achter Popronde, te eren.

In totaal werden er tijdens Popronde 2018 1508 optredens gegeven op 734 podia, door 140 geselecteerde acts. Deze optredens vonden plaats in 41 steden door het hele land en trokken circa 165.000 bezoekers. Tickets voor het eindfeest kosten €10,- in de voorverkoop en zijn te koop via: Ticketmaster.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Radiohead brengt Ill Wind uit als single
nieuws
Radiohead

Radiohead brengt Ill Wind uit als single

Helemaal nieuw is ie niet: Ill Wind, de nieuwe single van Radiohead. De nummers stond in 2016 op de speciale ...
Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto
nieuws
Toto

Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto

Dat Africa van Toto nog altijd een populair nummer is, dat weten we. Maar kunstenaar Max Siedentopf uit Namibië vindt ...

Popronde maakt programma voor eindfeest in de Melkweg bekend (nieuws) | OOR