nieuws

Popronde maakt programma voor eindfeest in de Melkweg bekend

Na 10 weken touren door het hele land komt op zaterdag 24 november een eind aan Popronde 2018. Deze afsluiting van een wederom succesvolle editie wordt dit jaar voor het eerst gevierd in de Melkweg, Amsterdam door middel van een groots eindfeest. Op vier podia verspreid door het pand zullen 26 acts uit de selectie van 2018 nog één laatste Popronde-optreden geven. Van singer-songwriters tot garagerock en van electronica tot hiphop, ieder genre staat geprogrammeerd, er is voor ieder wat wils.

Op het programma onder meer OOR Talents Tape Toy (foto), Kita Menari, Yip Roc, Donna  Blue, Nona en Meis. Verder te zien: Karel, A Mili, Hoppah!, Love Couple, Thaïti, The Tambles, Boskat, Launchable Socks, Abdomen, Logosamphia, Anemone, Rey Tranquilo, Orphax, John-Lewis Cabot, Sheila & the Kit, Baptist, Janna Lagerström, Yvi, Van Common en Jay-Way.

Om middernacht zal de Paul Smits Award uitgereikt worden, de prijs voor de favoriete performer van Popronde 2018, gekozen door het publiek dat in de 41 speelsteden optredens heeft bezocht. De prijs werd eerder dit jaar in het leven geroepen om Paul Smits, de in 2017 overleden voorzitter van Stichting Popwaarts, de organisatie achter Popronde, te eren.

In totaal werden er tijdens Popronde 2018 1508 optredens gegeven op 734 podia, door 140 geselecteerde acts. Deze optredens vonden plaats in 41 steden door het hele land en trokken circa 165.000 bezoekers. Tickets voor het eindfeest kosten €10,- in de voorverkoop en zijn te koop via: Ticketmaster.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...
Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan
nieuws
Eagles Of Death Metal

Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan

Jesse Hughes en Josh Homme van Eagles Of Death Metal hebben via Twitter een nieuw coveralbum aangekondigd. Pigeons Of Shit ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...

Popronde maakt programma voor eindfeest in de Melkweg bekend (nieuws) | OOR