nieuws

Postuum album Charles Bradley aangekondigd

Op 9 november verschijnt het laatste, postume album van soulzanger Charles Bradley. Eerste single I Feel A Change is nu te beluisteren.

Het album bevat tien nummers en is samengesteld door Bradley en zijn vaste producer Thomas ‘TNT’ Brenneck. Op het album zijn opnames vanuit zijn hele carrière te horen, waaronder een cover van Nirvana’s Stay Away en Neil Youngs Heart of Gold.

In de videoclip van I Feel A Change is te zien hoe hij het nummer tijdens een studiosessie opneemt. Ook bevat de clip beelden van een liveoptreden, waarbij hij na afloop vaak mensen uit het publiek omhelsde.

De soulzanger, die de bijnaam Screaming Eagle Of Soul droeg, overleed 23 september 2017 aan de gevolgen van uitgezaaide lever- en maagkanker. Hij werd 68. OOR schreef destijds een vaarwel aan hem.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
Op ontdekkingsreis naar Pohoda
concert

Op ontdekkingsreis naar Pohoda

Een flink eind voorbij Bratislava in Slowakije, op een oud vliegveld bij de stokoude provincieplaats Trenčín, vindt ingeklemd tussen de ...

Postuum album Charles Bradley aangekondigd (nieuws) | OOR