nieuws
Indie

Primeur: de video Birch Tree van Foals

De nieuwe single van Foals heet Birch Tree. OOR mag de bijzondere, extra lange, video van het nummer primeuren! En we geven ook nog eens twee tickets weg voor het concert in de Heineken Music Hall van 4 februari. 

<

Birch Tree is afkomstig van het deze zomer verschenen album What Went Down. Deze opvolger van Holy Fire (2013) werd opgenomen in een studio in een klein dorpje in de Franse Provence. Producer James Ford (o.a. bekend van zijn werk voor Arctic Monkeys, Florence + The Machine en Mumford & Sons) zat tijdens de opnames achter de knoppen.

OOR mag 1×2 tickets weggeven voor de show van Foals in de Heineken Music Hall op 4 februari. Wil jij samen met een vriend of vriendin helemaal gratis naar deze show? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Foals’ en vertel ons waarom jij deze te gekke prijs moet winnen. Succes!

Foto: Nabil Elderkin

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020
abo-actie

Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95,-) op OOR neemt, krijg je een dagticket voor Pinkpop 2020 als ...
De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon
nieuws

De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon

Vrijdag, releasedag! Maar waar begin je met luisteren? En waar hou je op? OOR‘s Erik van den Berg en Koen Poolman selecteren ...

Primeur: de video Birch Tree van Foals (nieuws) | OOR