nieuws

Programma Sniester compleet

Met de aankondiging van de laatste rits namen is het programma van het Sniester Festival rond. Onder andere Mozes And The Firstborn (foto), Splendid, Binkbeats en The Grand East zijn toegevoegd aan de line-up van het Haagse festival. De zesde editie van het festival vindt plaats van 24 tot en met 26 mei.

Andere toevoegingen aan het programma zijn: Blanck Mass, Jo Goes Hunting, STAKE, Baskar, Cairo Liberation Front, GIAN, Eerie Wanda, Starfish, Henk & Melle, Temple Fang, Tousch, Bony Macaroni, Van Tastik, Mr. Skolnick, New York Night Train, Cruise Control, Serge, Christian S, Tsepo, Antenna, Blaas Of Glory, Callkoen, TraffaMafia en de Pinguin Radio Wildcard Band.

Eerder werden onder meer Daniel Romano, Jacco Gardner’s Somnium, SONS en EUT al bekendgemaakt. Sniester vindt plaats in de binnenstad van Den Haag. In het popdistrict, waarbinnen poptempel Het Paard de spil vormt, staan de acts op locaties variërend van popzalen en kelders tot cafeetjes. 

Een kaartje voor het festival is hier verkrijgbaar en kost €17,50 (dagticket) of €27,50 (weekendticket).

Foto: Nick Helderman

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Programma Sniester compleet (nieuws) | OOR