nieuws

Programma Sniester compleet

Met de aankondiging van de laatste rits namen is het programma van het Sniester Festival rond. Onder andere Mozes And The Firstborn (foto), Splendid, Binkbeats en The Grand East zijn toegevoegd aan de line-up van het Haagse festival. De zesde editie van het festival vindt plaats van 24 tot en met 26 mei.

Andere toevoegingen aan het programma zijn: Blanck Mass, Jo Goes Hunting, STAKE, Baskar, Cairo Liberation Front, GIAN, Eerie Wanda, Starfish, Henk & Melle, Temple Fang, Tousch, Bony Macaroni, Van Tastik, Mr. Skolnick, New York Night Train, Cruise Control, Serge, Christian S, Tsepo, Antenna, Blaas Of Glory, Callkoen, TraffaMafia en de Pinguin Radio Wildcard Band.

Eerder werden onder meer Daniel Romano, Jacco Gardner’s Somnium, SONS en EUT al bekendgemaakt. Sniester vindt plaats in de binnenstad van Den Haag. In het popdistrict, waarbinnen poptempel Het Paard de spil vormt, staan de acts op locaties variërend van popzalen en kelders tot cafeetjes. 

Een kaartje voor het festival is hier verkrijgbaar en kost €17,50 (dagticket) of €27,50 (weekendticket).

Foto: Nick Helderman

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Programma Sniester compleet (nieuws) | OOR