nieuws

Programma Vestrock compleet

Het programma voor Vestrock is compleet! Zo zijn onder meer The Bony King Of Nowhere (foto), Nervo, Nielson, Stuk, De Kraaien en Pink Oculus toegevoegd aan de line-up van het Zeeuwse festival. De tiende editie van Vestrock vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni in Hulst. Als je nu een abonnement op OOR neemt, krijg je van ons gratis tickets!

Ook nieuw: Memphis Maniacs, Sons, She Drew The Gun, Hermitage Green, Morrissy & Marshall, AAD, De Hobbyisten, Isabel Provoost, Anemone, JRD en Heads. Eerder al kondigde het festival de komst van onder meer Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, White Lies, Triggerfinger, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Black Honey, Merol, Davina Michelle, Navarone, Joost, Nona en Donnie aan.

Vestrock vindt zoals altijd plaats op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. Door die ligging heeft Vestrock altijd het intieme, gezellige karakter weten te behouden en daarom komen wij van OOR er al jaren met veel plezier.

De voorverkoop voor de tiende editie van Vestrock is inmiddels gestart. Hier vind je meer informatie. Gratis naar Vestrock? Neem snel een abonnement op OOR en je krijg van ons één of twee tickets! Tel uit je winst.

Foto: Annelies Van Dinter

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark
concert
Bon Jovi

Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark

Het is een van de succesvolste bedrijven in de muziek. De BV Bon Jovi staat al jaren in de lijst ...
Western Stars
album
Bruce Springsteen

Western Stars

In september wordt hij zeventig, maar met het arbeidsethos van Bruce Springsteen is de laatste jaren nog steeds niets mis ...

Programma Vestrock compleet (nieuws) | OOR