nieuws

Programma Vestrock compleet

Het programma voor Vestrock is compleet! Zo zijn onder meer The Bony King Of Nowhere (foto), Nervo, Nielson, Stuk, De Kraaien en Pink Oculus toegevoegd aan de line-up van het Zeeuwse festival. De tiende editie van Vestrock vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni in Hulst. Als je nu een abonnement op OOR neemt, krijg je van ons gratis tickets!

Ook nieuw: Memphis Maniacs, Sons, She Drew The Gun, Hermitage Green, Morrissy & Marshall, AAD, De Hobbyisten, Isabel Provoost, Anemone, JRD en Heads. Eerder al kondigde het festival de komst van onder meer Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, White Lies, Triggerfinger, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Black Honey, Merol, Davina Michelle, Navarone, Joost, Nona en Donnie aan.

Vestrock vindt zoals altijd plaats op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. Door die ligging heeft Vestrock altijd het intieme, gezellige karakter weten te behouden en daarom komen wij van OOR er al jaren met veel plezier.

De voorverkoop voor de tiende editie van Vestrock is inmiddels gestart. Hier vind je meer informatie. Gratis naar Vestrock? Neem snel een abonnement op OOR en je krijg van ons één of twee tickets! Tel uit je winst.

Foto: Annelies Van Dinter

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lowlands beleeft topeditie

Lowlands beleeft topeditie

Midden augustus. Zowel de zomer als het festivalseizoen loopt op zijn einde, wat maar één ding kan betekenen: het is ...
When I Have Fears
album
The Murder Capital

When I Have Fears

Vraag de mannen van The Murder Capital naar hun favoriete band en ze noemen – niet geheel verrassend – The ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...

Programma Vestrock compleet (nieuws) | OOR