nieuws

Programma Vestrock compleet

Het programma voor Vestrock is compleet! Zo zijn onder meer The Bony King Of Nowhere (foto), Nervo, Nielson, Stuk, De Kraaien en Pink Oculus toegevoegd aan de line-up van het Zeeuwse festival. De tiende editie van Vestrock vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni in Hulst. Als je nu een abonnement op OOR neemt, krijg je van ons gratis tickets!

Ook nieuw: Memphis Maniacs, Sons, She Drew The Gun, Hermitage Green, Morrissy & Marshall, AAD, De Hobbyisten, Isabel Provoost, Anemone, JRD en Heads. Eerder al kondigde het festival de komst van onder meer Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, White Lies, Triggerfinger, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Black Honey, Merol, Davina Michelle, Navarone, Joost, Nona en Donnie aan.

Vestrock vindt zoals altijd plaats op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. Door die ligging heeft Vestrock altijd het intieme, gezellige karakter weten te behouden en daarom komen wij van OOR er al jaren met veel plezier.

De voorverkoop voor de tiende editie van Vestrock is inmiddels gestart. Hier vind je meer informatie. Gratis naar Vestrock? Neem snel een abonnement op OOR en je krijg van ons één of twee tickets! Tel uit je winst.

Foto: Annelies Van Dinter

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met U2 (exclusief!), Sophie Straat, Inhaler, Orbital, Roger Waters, Naaz, Lankum, The Vices, The Beach ...
Damien Rice zoekt voorzichtig nieuwe wegen in Carré
concert

Damien Rice zoekt voorzichtig nieuwe wegen in Carré

Damien Rice had meer verleden dan heden om ten tonele te brengen in Carré. ‘Prachtig, prachtig’, verzuchtte het publiek. Maar ...

Programma Vestrock compleet (nieuws) | OOR