nieuws

Programma Walk The Line compleet

Met de bevestiging van Drive Like Maria (foto) en Oscar & The Wolf is het programma van Walk The Line compleet. Het festival bevestigde eerder de komst van Bombay Bicycle Club, Moss, Zombie Nation en anderen. Walk The Line vindt plaats van 10 tot en met 12 mei in de binnenstad van Den Haag.

Vorige week maakte het festival naast de uurschema’s ook het gratis dagprogramma bekend. Op donderdagavond, vrijdag en zaterdag overdag zijn er gratis optredens van onder andere DZ Deathrays, Theme Park, Jodie Marie, Diagrams en Swimming. De organisatie voegt nu twee laatste namen aan het avondprogramma toe. Oscar & The Wolf is in België een grote belofte. De band tekende onlangs een platendeal bij PIAS en werkt momenteel aan een nieuwe release. Drive Like Maria brengt deze week zijn tweede, gelijknamig album uit. De Belgisch/Nederlandse band zorgen voor de nodige rock op Walk The Line.

Walk The Line ziet alles groter en presenteert meer bands en locaties dan de vorige jaren. Verspreid over drie dagen zullen er meer dan vijftig acts optreden op zeven verschillende podia in Den Haag. Walk The Line probeert een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. De organisatie kiest zowel voor beloftevolle bands als vaste waarden. Surf voor de timetable, info en tickets naar de website van Walk The Line.

Foto: Kenn Verstraeten

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Programma Walk The Line compleet (nieuws) | OOR