nieuws

Programma Walk The Line compleet

Met de bevestiging van Drive Like Maria (foto) en Oscar & The Wolf is het programma van Walk The Line compleet. Het festival bevestigde eerder de komst van Bombay Bicycle Club, Moss, Zombie Nation en anderen. Walk The Line vindt plaats van 10 tot en met 12 mei in de binnenstad van Den Haag.

Vorige week maakte het festival naast de uurschema’s ook het gratis dagprogramma bekend. Op donderdagavond, vrijdag en zaterdag overdag zijn er gratis optredens van onder andere DZ Deathrays, Theme Park, Jodie Marie, Diagrams en Swimming. De organisatie voegt nu twee laatste namen aan het avondprogramma toe. Oscar & The Wolf is in België een grote belofte. De band tekende onlangs een platendeal bij PIAS en werkt momenteel aan een nieuwe release. Drive Like Maria brengt deze week zijn tweede, gelijknamig album uit. De Belgisch/Nederlandse band zorgen voor de nodige rock op Walk The Line.

Walk The Line ziet alles groter en presenteert meer bands en locaties dan de vorige jaren. Verspreid over drie dagen zullen er meer dan vijftig acts optreden op zeven verschillende podia in Den Haag. Walk The Line probeert een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. De organisatie kiest zowel voor beloftevolle bands als vaste waarden. Surf voor de timetable, info en tickets naar de website van Walk The Line.

Foto: Kenn Verstraeten

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Programma Walk The Line compleet (nieuws) | OOR