nieuws

Programma Walk The Line compleet

Vorige week maakte het festival naast de uurschema’s ook het gratis dagprogramma bekend. Op donderdagavond, vrijdag en zaterdag overdag zijn er gratis optredens van onder andere DZ Deathrays, Theme Park, Jodie Marie, Diagrams en Swimming. De organisatie voegt nu twee laatste namen aan het avondprogramma toe. Oscar & The Wolf is in België een grote belofte. De band tekende onlangs een platendeal bij PIAS en werkt momenteel aan een nieuwe release. Drive Like Maria brengt deze week zijn tweede, gelijknamig album uit. De Belgisch/Nederlandse band zorgen voor de nodige rock op Walk The Line.

Walk The Line ziet alles groter en presenteert meer bands en locaties dan de vorige jaren. Verspreid over drie dagen zullen er meer dan vijftig acts optreden op zeven verschillende podia in Den Haag. Walk The Line probeert een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. De organisatie kiest zowel voor beloftevolle bands als vaste waarden. Surf voor de timetable, info en tickets naar de website van Walk The Line.

Foto: Kenn Verstraeten

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Honk
album
The Rolling Stones

Honk

Als de fysiek een beetje wil meewerken, gaan The Rolling Stones de komende maanden op tournee door de VS. Reden ...
Fat White Family: feestend naar de afgrond
interview
Fat White Family

Fat White Family: feestend naar de afgrond

Disfunctioneel. Destructief. Verslaafd aan drank, drugs en aandacht. Fat White Family is het allemaal, en met overtuiging. De titel van ...
Serfs Up!
album
Fat White Family

Serfs Up!

Waar een verbod op heroïne in de studio al niet goed voor is: op Serfs Up! klinkt narcoticabrigade Fat White ...

Programma Walk The Line compleet (nieuws) | OOR