nieuws

Pukkelpop maakt (bijna) complete line-up bekend

Pukkelpop heeft nagenoeg zijn hele affiche bekendgemaakt. Op de waslijst met artiesten staan dit jaar weer grote namen als Arctic Monkeys, Tame Impala, Glass Animals, Bring Me The Horizon, Slipknot en Oscar & The Wolf.

Foto Arend Jan Hermsen

Het Belgische festival heeft er dit jaar voor gekozen om de line-up op een bijzondere manier de wereld in te helpen. In de drukbezochte fietstunnel in de Elfde Liniestraat in Hasselt werd de line-up, in totaal bijna tweehonderd Pukkelpopnamen, handmatig en alfabetisch aangebracht door de bekende streetartkunstenaar Kurt Bosmans en zijn team. Puppelpop plaatste dit op Instagram, bekijk de post hieronder.

Naast de al eerder genoemde namen spelen ook King Gizzard & The Lizard Wizard, Cypress Hill, Charlotte de Witte, Goldband, Limp Bizkit, James Blake, Jungle, Caribou, Tamino, Kelly Lee Owens, Soulwax, Mdou Moctar, Shame, The Murder Capital, Wet Leg, Yard Act, Bright Eyes, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Opposites, Arlo Parks, George Ezra, Bright Eyes en Four Tet in Hasselt. Momenteel is negentig procent van de line-up rond. Voor het volledige programma kun je hier terecht.

Dit jaar zal het vierdaagse festival plaatsvinden van 18 tot 21 augustus. Tickets (245 euro voor heel het weekend) gaan 24 maart om 13.00 uur in de verkoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pukkelpop (@pukkelpop)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Pukkelpop maakt (bijna) complete line-up bekend (nieuws) | OOR