luisteren

Red Hot Chili Pep­pers delen single 'Not the One'

Voordat ze volgende week hun nieuwe album Unlimited Love uitbrengen, delen de Red Hot Chili Peppers nog één single van de plaat. Na Black Summer en Poster Child krijgen we nu Not The One te horen. Beluister ‘m hieronder. De nieuwe plaat, de eerste met gitarist John Frusciante sinds Stadium Arcadium (2006), komt op 1 april uit.

Het laatste album van de Peppers, The Getaway, werd uitgebracht in 2016. De door Danger Mouse geproduceerde plaat was hun laatste met Josh Klinghoffer, die in 2007 bij de band kwam. In 2019 kondigde Frusciante zijn terugkeer aan. Voor Klinghoffer was het ‘een shock maar geen verrassing’ dat hij plaats moest maken.

Red Hot Chili Peppers gaan dit jaar ook op tournee. Op 10 juni speelt de band in Goffertpark Nijmegen. De Peppers stonden oorspronkelijk op de planning voor Pinkpop 2020, maar dat geannuleerde optreden wordt niet ingehaald. Op 3 juli staan de Peppers wel op Rock Werchter, samen met Metallica en Pearl Jam.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome
concert

Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome

De aantrekkingskracht van Frederick John Philip Gibson is echt something else. Het fenomeen, groot geworden met sad bangers voor nachtelijke ...

Red Hot Chili Pep­pers delen single 'Not the One' (luisteren) | OOR