nieuws

Pukkelpopgangers goedkoop naar Rise Against

Deze zomer zou Rise Against spelen op Pukkelpop. Dat liep anders. Pukkelpoppers die uitkeken naar het optreden van Amerikaanse punkrockband krijgen nu extra goedkoop de mogelijkheid om Rise Against alsnog te zien. Zij krijgen tien euro korting op een kaartje voor de show op 28 februari in het Brusselse Ancienne Belgique.

Rise Against kondigde vorige week een Europese tour aan. Een bezoek aan Nederland staat voorlopig nog niet in de planning. Het laatste optreden in Nederland was op Lowlands dit jaar.

Tickets voor het concert in Brussel kosten 15 euro als je een Pukkelpop combiticket of een Pukkelpop dagticket hebt gekocht voor donderdag 18 augustus. Andere tickets kosten 25 euro. Kijk hier voor meer informatie.

Foto: Márk Somay

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Metallica volgend jaar naar Johan Cruijff Arena
nieuws
Metallica

Metallica volgend jaar naar Johan Cruijff Arena

Metallica komt naar Nederland. Op 11 juni 2019 speelt de band in de Johan Cruijff Arena als onderdeel van hun ...
The Beatles brengen jubileumversie The White Album uit
nieuws
The Beatles

The Beatles brengen jubileumversie The White Album uit

Om het 50-jarige jubileum van Beatles-klassieker The White Album te vieren, brengt Universal op 9 november een reeks heruitgaven uit ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Pukkelpopgangers goedkoop naar Rise Against (nieuws) | OOR