nieuws

Sault kondigt een nieuw album aan (met bijsluiter)

Sault brengt volgende week de nieuwe plaat Nine uit. En die komt met een stevige bijsluiter: het album is slechts 99 dagen beschikbaar. Op vrijdag 25 juni te downloaden via sault.global.

Op het moment van aankondigen staat er ‘108 days left of nine’ op de betreffende site. Het lijkt erop dat de 99 dagen dus volgende week vrijdag in gaan.

Naast de download en beschikbaarheid op de streamingdiensten, wordt het album ook op vinyl uitgebracht. Een reageerder vraagt zich terecht af: ‘Does the vinyl self-destruct after 99 days?’.

Het album zou de opvolger worden van de albums Untitled (Rise) en Untitled (Black Is), die vorig jaar worden uitgebracht en een unieke dubbele notering opleverde in OOR’s Eindlijst 2020. In 2019 kwamen de albums 5 en 7 uit.

Het mysterie rondom deze nieuwe release past bij het Britse gezelschap Sault, dat zijn identiteit nooit officieel heeft onthuld. Wat we wél weten over Sault, lees je hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAULT (@saultglobal)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

Sault kondigt een nieuw album aan (met bijsluiter) (nieuws) | OOR