nieuws

Sault kondigt een nieuw album aan (met bijsluiter)

Sault brengt volgende week de nieuwe plaat Nine uit. En die komt met een stevige bijsluiter: het album is slechts 99 dagen beschikbaar. Op vrijdag 25 juni te downloaden via sault.global.

Op het moment van aankondigen staat er ‘108 days left of nine’ op de betreffende site. Het lijkt erop dat de 99 dagen dus volgende week vrijdag in gaan.

Naast de download en beschikbaarheid op de streamingdiensten, wordt het album ook op vinyl uitgebracht. Een reageerder vraagt zich terecht af: ‘Does the vinyl self-destruct after 99 days?’.

Het album zou de opvolger worden van de albums Untitled (Rise) en Untitled (Black Is), die vorig jaar worden uitgebracht en een unieke dubbele notering opleverde in OOR’s Eindlijst 2020. In 2019 kwamen de albums 5 en 7 uit.

Het mysterie rondom deze nieuwe release past bij het Britse gezelschap Sault, dat zijn identiteit nooit officieel heeft onthuld. Wat we wél weten over Sault, lees je hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAULT (@saultglobal)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.
nieuws

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.

Kort na Down The Rabbit Hole komt ook Best Kept Secret met zijn eerste namen voor 2022, met The Strokes, ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...

Sault kondigt een nieuw album aan (met bijsluiter) (nieuws) | OOR