nieuws

Seasick Steve naar nieuwe festival Once In A Blue Moon

Seasick Steve speelt zaterdag 25 augustus op Once In A Blue Moon. Het nieuwe eendaagse festival in het Amsterdamse Bos richt maakte eerder al de komst van o.a. The Mavericks, Sam Outlaw, Hiss Golden Messenger, Tim Knol en Bombino bekend. Once In A Blue Moon richt zich op Americana, country, folk, blues en rootsrock.

Ook CC Smugglers, Steve Smyth en Lee Bains III & The Glory Fires zijn van de partij op 25 augustus. In totaal treden er 20 acts op, verdeeld over drie podia in de natuurrijke omgeving van het Amsterdamse Bos. Voor wat betreft de randprogrammering put de organisatie ook inspiratie uit de Amerikaanse cultuur. Zo kent het cateringaanbod BBQ- en TexMex-gerechten en Kentucky soul food. ‘Het zijn deze elementen die in het idyllische decor van het Amsterdamse Bos een beleving creëren die zowel de kritische en goed ingevoerde muziekpurist als de festivalganger op zoek naar ontspanning en ontdekkingen zal kunnen bekoren’, belooft de organisatie.

De kaartverkoop voor Once In A Blue Moon start op 2 maart om 10.00 uur. Een ticket kost €59,40. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Seasick Steve naar nieuwe festival Once In A Blue Moon (nieuws) | OOR