nieuws

Show Simple Plan in de Effenaar wordt verplaatst

Het concert dat Simple Plan zou geven in de Eindhovense Effenaar op 27 augustus gaat niet door. Wegens stemproblemen van zanger Pierre Bouvier worden een aantal shows van deze zomer verplaatst naar de voorjaarstour. Hieronder valt ook de show in de Effenaar. De nieuwe datum is nog onbekend, maar zal vallen in de periode februari en maart wanneer de band terug komt naar Europa.

In een persverklaring zeggen de bandleden er enorm van te balen dat ze hun fans moeten teleurstellen. ‘We moeten helaas ons optreden op Summer Sonic [een Japans festival] en de shows van de komende twee weken annuleren vanwege een ernstig medisch probleem met Pierre’s stem. Het was een erg moeilijk en pijnlijk besluit om de concerten te cancellen zodat Pierre’s stem weer volledig kan herstellen. We hebben meerdere dokters geraadpleegd, maar ze zeggen allemaal dat als we door gaan, zijn stem voorgoed beschadigd kan raken’.

De Effenaar zal de datum voor het nieuwe concert zo snel mogelijk bekend maken. De kaarten voor deze uitverkochte show blijven uiteraard geldig.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome
concert

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome

Met een uitgebreide tournee viert de grootste Europese popster van de Nineties en de vroege jaren Nul zijn 25-jarig jubileum: ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met John Cale, The Murder Capital, New Order, Prins S. En De Geit, DeWolff, Bob Dylan, Amber ...

Show Simple Plan in de Effenaar wordt verplaatst (nieuws) | OOR