nieuws

Show Simple Plan in de Effenaar wordt verplaatst

Het concert dat Simple Plan zou geven in de Eindhovense Effenaar op 27 augustus gaat niet door. Wegens stemproblemen van zanger Pierre Bouvier worden een aantal shows van deze zomer verplaatst naar de voorjaarstour. Hieronder valt ook de show in de Effenaar. De nieuwe datum is nog onbekend, maar zal vallen in de periode februari en maart wanneer de band terug komt naar Europa.

In een persverklaring zeggen de bandleden er enorm van te balen dat ze hun fans moeten teleurstellen. ‘We moeten helaas ons optreden op Summer Sonic [een Japans festival] en de shows van de komende twee weken annuleren vanwege een ernstig medisch probleem met Pierre’s stem. Het was een erg moeilijk en pijnlijk besluit om de concerten te cancellen zodat Pierre’s stem weer volledig kan herstellen. We hebben meerdere dokters geraadpleegd, maar ze zeggen allemaal dat als we door gaan, zijn stem voorgoed beschadigd kan raken’.

De Effenaar zal de datum voor het nieuwe concert zo snel mogelijk bekend maken. De kaarten voor deze uitverkochte show blijven uiteraard geldig.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes'
muziek in coronatijd

‘Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Show Simple Plan in de Effenaar wordt verplaatst (nieuws) | OOR