nieuws

Show Simple Plan in de Effenaar wordt verplaatst

Het concert dat Simple Plan zou geven in de Eindhovense Effenaar op 27 augustus gaat niet door. Wegens stemproblemen van zanger Pierre Bouvier worden een aantal shows van deze zomer verplaatst naar de voorjaarstour. Hieronder valt ook de show in de Effenaar. De nieuwe datum is nog onbekend, maar zal vallen in de periode februari en maart wanneer de band terug komt naar Europa.

In een persverklaring zeggen de bandleden er enorm van te balen dat ze hun fans moeten teleurstellen. ‘We moeten helaas ons optreden op Summer Sonic [een Japans festival] en de shows van de komende twee weken annuleren vanwege een ernstig medisch probleem met Pierre’s stem. Het was een erg moeilijk en pijnlijk besluit om de concerten te cancellen zodat Pierre’s stem weer volledig kan herstellen. We hebben meerdere dokters geraadpleegd, maar ze zeggen allemaal dat als we door gaan, zijn stem voorgoed beschadigd kan raken’.

De Effenaar zal de datum voor het nieuwe concert zo snel mogelijk bekend maken. De kaarten voor deze uitverkochte show blijven uiteraard geldig.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld
concert

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld

Kunst hoeft niet per se iets te betekenen om mooi te zijn. Zo vind ik het werk van Mark Rothko ...
Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome
concert

Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome

Het contrast op de vierkante kilometer kan haast niet groter zijn. Terwijl Harry Styles (29) drie dagen lang de ArenA ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Show Simple Plan in de Effenaar wordt verplaatst (nieuws) | OOR