nieuws
Punk

Single Fucked Up en J. Mascis nu te beluisteren

Fucked Up heeft nieuwe single Led By Hand op internet gezet. Het is een samenwerking met Dinosaur Jr.’s J. Mascis. De track zal te vinden zijn op de eind mei te verschijnen nieuwe plaat van de punkband uit Toronto: Glass Boys. Beluister het nummer hieronder.

De band bestaat al sinds 2001 en heeft drie studioalbums op zijn naam staan. Ook werkte Fucked Up aan een bijzonder project sinds 2006: het uitbrengen van een single vernoemd naar één van de twaalf dieren uit de Chinese dierenriem. Per Chinese jaarwisseling brengt de groep dus een single uit.

Glass Boys verschijnt op 3 juni. Fucked Up is tevens in juni te zien op Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Zowel weekendkaarten als dagkaarten zijn nog verkrijgbaar via de website van het festival.

Foto: Brendan George Ko

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Oudere blanke mannen zijn weer de dommeriken'
muziek in coronatijd

‘Oudere blanke mannen zijn weer de dommeriken’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Single Fucked Up en J. Mascis nu te beluisteren (nieuws) | OOR