nieuws
Punk

Single Fucked Up en J. Mascis nu te beluisteren

Fucked Up heeft nieuwe single Led By Hand op internet gezet. Het is een samenwerking met Dinosaur Jr.’s J. Mascis. De track zal te vinden zijn op de eind mei te verschijnen nieuwe plaat van de punkband uit Toronto: Glass Boys. Beluister het nummer hieronder.

De band bestaat al sinds 2001 en heeft drie studioalbums op zijn naam staan. Ook werkte Fucked Up aan een bijzonder project sinds 2006: het uitbrengen van een single vernoemd naar één van de twaalf dieren uit de Chinese dierenriem. Per Chinese jaarwisseling brengt de groep dus een single uit.

Glass Boys verschijnt op 3 juni. Fucked Up is tevens in juni te zien op Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Zowel weekendkaarten als dagkaarten zijn nog verkrijgbaar via de website van het festival.

Foto: Brendan George Ko

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Single Fucked Up en J. Mascis nu te beluisteren (nieuws) | OOR