nieuws
Rock

Slash komt naar Pinkpop

Net voor het einde van het jaar presenteert Pinkpop nog een grote naam voor 2015. Op vrijdag 12 juni sluit Slash samen met Myles Kennedy & The Conspirators de 3FM Stage af. Eerder werden al de komst van Robbie Williams, Muse en Foo Fighters bevestigd.

Slash stond in 2010 ook al samen met Alter Bridge-zanger Myles Kennedy op het Pinkpop podium. De gitarist bracht eerder dit jaar samen met Myles Kennedy & The Conspirators de plaat World On Fire uit. In november traden zij hiermee op in de Heineken Music Hall, nu kunnen de fans zich op gaan maken voor de show in Landgraaf.

Omdat Pinksteren vroeg valt vindt Pinkpop komend jaar plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni. De voorverkoop start 28 februari om 10.00 uur. Ga naar pinkpop.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast
coronavirus

Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast

De popzalen in Nederland en België zijn tot 1 juni dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondertussen leven de ...
OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...

Slash komt naar Pinkpop (nieuws) | OOR