nieuws
Metal

Slayer duikt studio in

Slayer heeft via Facebook zijn elfde album aangekondigd. Via deze update mag het duidelijk wezen dat de Amerikaanse thrashmetalband aan nieuwe nummers aan het werken is.

Op de foto zien we het achterhoofd van gitarist Kerry King, die zich duidelijk in een opnamestudio bevindt. Ook werd aan de update de hashtag #SlayerAlbum15 toegevoegd. Alles wijst er dus op dat we een album van Slayer kunnen verwachten in 2015. Een titel is nog onbekend.

Slayers laatste album World Painted Blood dateert van 2009. Sindsdien is er veel gebeurd met de band. Vorig jaar overleed immers tweede gitarist Jeff Hanneman aan leverfalen. Drummer Dave Lombardo verliet Slayer omwille van een financieel akkefietje.

Ter vervanging zijn gitarist Gary Holt (ex-Exodus) en drummer Paul Bostaph (die al eerder in Slayer speelde) aangetrokken. Ze hebben na een paar concerten met Slayer hun nieuwe groove gevonden en zitten nu dus in de studio voor de elfde langspeler van de band.

Foto: Tim Tronckoe

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Slayer duikt studio in (nieuws) | OOR