nieuws
Hiphop

Snoop Dogg in de clinch met clown Ronald Klump

Snoop Dogg heeft een eigen versie gemaakt van BADBADNOTGOOD’s instrumentale nummer Lavender. Bij zijn versie van de track bracht de rapper ook een videoclip uit en onthulde hij dat er dit jaar nog een nieuw album verschijnt. Bekijk de video hieronder.

De clip is geregisseerd door de Amerikaanse YouTuber Jesse Wellens, die tijdens een blowsessie met Snoop Dogg op het idee van de video kwam. De clip werpt een satirische blik op de huidige stand van zaken in de wereld, inclusief een clown-versie van de Amerikaanse president Donald Trump: ‘Ronald Klump’. ‘Het is belachelijk wat er in de wereld gebeurt, daarom beelden we dat in de video uit met clowns. Het is gewoon een grote poppenkast’, vertelt Wellens tegen het Amerikaanse Billboard.

In de video richt Snoop Dogg een nepwapen naar de clown-versie van Donald Trump. ‘Ik wilde geen controversieel nummer maken, maar het moest wel echt zijn. De hele wereld doet maar wat en Wellens concept verbeeldt dat perfect. Kijk om je heen sommige motherfuckers zijn echt een stelletje clowns’, zegt de Snoop Dogg.

Lavender is de eerste single van het nieuwe album van Snoop Dogg dat volgens de rapper zelf ‘waarschijnlijk in mei’ verschijnt. De nieuwe plaat heet Never Left en is de opvolger van Coolaid dat in 2016 verscheen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.
nieuws

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.

Kort na Down The Rabbit Hole komt ook Best Kept Secret met zijn eerste namen voor 2022, met The Strokes, ...
'Get Back': een feestmaal voor Beatle-idioten (Disney+)
serie

‘Get Back’: een feestmaal voor Beatle-idioten (Disney+)

Paul McCartney jamt wat op zijn bas. Ringo Starr en George Harrison zitten tegenover ‘m. Het is de vierde dag ...
Brilliant Adventure (1992-2001)
album
David Bowie

Brilliant Adventure (1992-2001)

Aan het slot van de recensie van de vórige editie uit de reeks ‘career spanning box sets’, 'Loving The Alien' ...

Snoop Dogg in de clinch met clown Ronald Klump (nieuws) | OOR