nieuws

Steve Gunn en meer nieuwe namen voor Misty Fields

Misty Fields heeft de nieuwe namen voor de komende editie bekendgemaakt. Zo komen onder meer Steve Gunn (foto),  The Mauskovic Dance Band, King Salami & The Cumberland Three en The Legendary Shack Shakers-frontman JD Wilkes naar het festival in Asten-Heusden. Misty Fields vindt van 6 tot en met 8 september plaats in het Brabantse dorp.

Ook nieuw op de poster van Misty Fields:  The Graveltones, Demob Happy, Black Leather Jacket Mush, Bad Nerves en Egyptian Blue. Eerder al werden onder meer  Together Pangea, Claw Boys Claw, Charlie Parr, Frankie & The Witch Fingers, Rizan Said, Sports Team en SONS aangekondigd. Misty Fields is een echt ontdekkingsfestival. In het verleden hebben de boekers van het festival bewezen een neusje voor aanstormend talent te hebben, getuige de eerdere optredens van acts als YAK, Snail mail, The Black Box Revelation en METZ. Dus zelfs als het gros van de line-up je nu nog niks zegt, kan er zomaar iets moois tussen zitten.

Een weekendticket voor Misty Fields kost €42,50, voor dagtickets varieert de prijs tussen €5,- (voor de zondag) en €30,- voor de zaterdag. Daar komen wel nog kosten voor de camping bij. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers
special
jimi hendrix

Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers

Jimi Hendrix schuift in 1969 aan bij de Dick Cavett Show in een blauwe kimono. Het kledingstuk lijkt op een ...
'Juist het politiek incorrecte maakte de Stones leuk'
muziek in coronatijd

‘Juist het politiek incorrecte maakte de Stones leuk’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Steve Gunn en meer nieuwe namen voor Misty Fields (nieuws) | OOR