nieuws

Steve Gunn en meer nieuwe namen voor Misty Fields

Misty Fields heeft de nieuwe namen voor de komende editie bekendgemaakt. Zo komen onder meer Steve Gunn (foto),  The Mauskovic Dance Band, King Salami & The Cumberland Three en The Legendary Shack Shakers-frontman JD Wilkes naar het festival in Asten-Heusden. Misty Fields vindt van 6 tot en met 8 september plaats in het Brabantse dorp.

Ook nieuw op de poster van Misty Fields:  The Graveltones, Demob Happy, Black Leather Jacket Mush, Bad Nerves en Egyptian Blue. Eerder al werden onder meer  Together Pangea, Claw Boys Claw, Charlie Parr, Frankie & The Witch Fingers, Rizan Said, Sports Team en SONS aangekondigd. Misty Fields is een echt ontdekkingsfestival. In het verleden hebben de boekers van het festival bewezen een neusje voor aanstormend talent te hebben, getuige de eerdere optredens van acts als YAK, Snail mail, The Black Box Revelation en METZ. Dus zelfs als het gros van de line-up je nu nog niks zegt, kan er zomaar iets moois tussen zitten.

Een weekendticket voor Misty Fields kost €42,50, voor dagtickets varieert de prijs tussen €5,- (voor de zondag) en €30,- voor de zaterdag. Daar komen wel nog kosten voor de camping bij. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lowlands beleeft topeditie

Lowlands beleeft topeditie

Midden augustus. Zowel de zomer als het festivalseizoen loopt op zijn einde, wat maar één ding kan betekenen: het is ...
Muziek verslaat symboolpolitiek op Pukkelpop

Muziek verslaat symboolpolitiek op Pukkelpop

Editie 34 van Pukkelpop had 198 artiesten op acht podia op drieënhalve festivaldag. Twee keer kwam er een volksverhuizing op ...
When I Have Fears
album
The Murder Capital

When I Have Fears

Vraag de mannen van The Murder Capital naar hun favoriete band en ze noemen – niet geheel verrassend – The ...

Steve Gunn en meer nieuwe namen voor Misty Fields (nieuws) | OOR