nieuws

Steve Gunn en meer nieuwe namen voor Misty Fields

Misty Fields heeft de nieuwe namen voor de komende editie bekendgemaakt. Zo komen onder meer Steve Gunn (foto),  The Mauskovic Dance Band, King Salami & The Cumberland Three en The Legendary Shack Shakers-frontman JD Wilkes naar het festival in Asten-Heusden. Misty Fields vindt van 6 tot en met 8 september plaats in het Brabantse dorp.

Ook nieuw op de poster van Misty Fields:  The Graveltones, Demob Happy, Black Leather Jacket Mush, Bad Nerves en Egyptian Blue. Eerder al werden onder meer  Together Pangea, Claw Boys Claw, Charlie Parr, Frankie & The Witch Fingers, Rizan Said, Sports Team en SONS aangekondigd. Misty Fields is een echt ontdekkingsfestival. In het verleden hebben de boekers van het festival bewezen een neusje voor aanstormend talent te hebben, getuige de eerdere optredens van acts als YAK, Snail mail, The Black Box Revelation en METZ. Dus zelfs als het gros van de line-up je nu nog niks zegt, kan er zomaar iets moois tussen zitten.

Een weekendticket voor Misty Fields kost €42,50, voor dagtickets varieert de prijs tussen €5,- (voor de zondag) en €30,- voor de zaterdag. Daar komen wel nog kosten voor de camping bij. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Metallica overdondert ook van een afstandje
concert
Metallica

Metallica overdondert ook van een afstandje

De vorige keer dat Metallica in Amsterdam optrad, was dat voor twee – relatief – intieme concerten in de Ziggo ...
Smashing Pumpkins is luid, rauw en intens in AFAS Live
concert
The Smashing Pumpkins

Smashing Pumpkins is luid, rauw en intens in AFAS Live

Eindelijk weer in de oude bezetting zijn de Smashing Pumpkins van Billy Corgan bezig aan een Europese tournee. En toch ...
Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark
concert
Bon Jovi

Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark

Het is een van de succesvolste bedrijven in de muziek. De BV Bon Jovi staat al jaren in de lijst ...

Steve Gunn en meer nieuwe namen voor Misty Fields (nieuws) | OOR