nieuws

Stream nieuwe album Hot Water Music

Het is al weer acht jaar geleden dat Hot Water Music zijn laatste album uitbracht. The New What Next krijgt nu eindelijk een opvolger. Exister is het achtste studioalbum van de Amerikaanse punkrockband rond zangers Chuck Ragan en Chris Wollard. De plaat is nu in z’n geheel te streamen op de website van NME. Het enige dat je moet doen is hier klikken.

De carrière Hot Water Music verloopt redelijk tumultueus. In 2006 besloten de punkrockers om een onbepaalde pauze te nemen, maar nauwelijks twee jaar later kwamen de bandleden weer bij elkaar. De geruchten rond nieuwe songs doen overigens al de ronde sinds 2009. Maar zie, Hot Water Music is nu echt weer helemaal terug met de release van Exister. De productie van de verse plaat was in handen van Bill Stevenson, die eerder met onder meer The Descendents en Black Flag werkte.

‘We zijn enorm trots op dit album’, verklaart Chuck Ragan in een interview met NME. ‘Dit is simpelweg het beste album van Hot Water Music. ‘ Afgelopen maand stond de band nog op de planken van onder meer Groezrock. Deze zomer komen de Amerikanen terug naar Europa, maar er is momenteel geen Nederlandse show gepland. Zoals eerder vermeld kan je via de website van NME naar Exister luisteren.

Foto: Tim Tronckoe

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome
concert

Robbie Williams gaat volle kracht achteruit in Ziggo Dome

Met een uitgebreide tournee viert de grootste Europese popster van de Nineties en de vroege jaren Nul zijn 25-jarig jubileum: ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met John Cale, The Murder Capital, New Order, Prins S. En De Geit, DeWolff, Bob Dylan, Amber ...

Stream nieuwe album Hot Water Music (nieuws) | OOR