nieuws

Stream nieuwe album Hot Water Music

Het is al weer acht jaar geleden dat Hot Water Music zijn laatste album uitbracht. The New What Next krijgt nu eindelijk een opvolger. Exister is het achtste studioalbum van de Amerikaanse punkrockband rond zangers Chuck Ragan en Chris Wollard. De plaat is nu in z’n geheel te streamen op de website van NME. Het enige dat je moet doen is hier klikken.

De carrière Hot Water Music verloopt redelijk tumultueus. In 2006 besloten de punkrockers om een onbepaalde pauze te nemen, maar nauwelijks twee jaar later kwamen de bandleden weer bij elkaar. De geruchten rond nieuwe songs doen overigens al de ronde sinds 2009. Maar zie, Hot Water Music is nu echt weer helemaal terug met de release van Exister. De productie van de verse plaat was in handen van Bill Stevenson, die eerder met onder meer The Descendents en Black Flag werkte.

‘We zijn enorm trots op dit album’, verklaart Chuck Ragan in een interview met NME. ‘Dit is simpelweg het beste album van Hot Water Music. ‘ Afgelopen maand stond de band nog op de planken van onder meer Groezrock. Deze zomer komen de Amerikanen terug naar Europa, maar er is momenteel geen Nederlandse show gepland. Zoals eerder vermeld kan je via de website van NME naar Exister luisteren.

Foto: Tim Tronckoe

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld
concert

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld

Kunst hoeft niet per se iets te betekenen om mooi te zijn. Zo vind ik het werk van Mark Rothko ...
Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome
concert

Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome

Het contrast op de vierkante kilometer kan haast niet groter zijn. Terwijl Harry Styles (29) drie dagen lang de ArenA ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Stream nieuwe album Hot Water Music (nieuws) | OOR