luisteren

Tame Impala deelt nieuwe track 'The Boat I Row'

Kevin Parker van Tame Impala brengt vandaag een deluxe boxset uit van zijn laatste album The Slow Rush (2020)The Slow Rush B-Sides & Remixes bevat onder meer de nog niet eerder uitgebrachte track The Boat I Row, een psychedelisch nummer met kenmerkende Tame Impala-baslijn. Beluister ‘m hieronder.

Naast de nieuwe single zijn er verschillende remixes en de twee al eerder uitgebrachte singles Patience en No Choice toegevoegd aan deze uitgave van The Slow Rush. In de fysieke boxset vind je ook nog een alternatieve albumcover, een 40-pagina dik boekje en een Slow Rush-kalender voor het jaar 2050.

Kevin Parker zal samen met zijn band op 29, 30 en 31 augustus in AFAS Live optreden, als onderdeel van hun The Slow Rush Tour.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

Tame Impala deelt nieuwe track 'The Boat I Row'