nieuws
Indie

Tame Impala-frontman maakt comeback met oude band

Kevin Parker maakt zich klaar voor een nieuwe tournee, maar niet met Tame Impala. Samen met oud-Tame Impala bandlid en huidig Pond-frontman Nicholas Allbrook en Pond-gitarist Shiny Joe Ryan is de frontman aan het repeteren voor een nieuwe show met zijn oude band Mink Mussel Creek. Dat maakte de zanger bekend via de Instagram van Tame Impala. 

We hoorden voor het laatst van de psychedelische rockband in 2014, toen de band de plaat Mink Mussel Manticore uitbracht. Sindsdien heeft het project twee jaar stilgelegen, maar de bandleden zijn nu weer in de oefenruimte te vinden. Volgens Pitchfork bereiden zij zich voor op een nog onaangekondigde show. Of de band van plan is nieuw materiaal op te nemen en ook de oversteek naar Europa maakt, is nog niet bekend.

Na het succes van album Currents afgelopen jaar houden de leden van Tame Impala zich nu bezig met andere projecten. Bassist Cam Avery staat op het punt zijn eerste soloalbum uit te brengen, en Kevin Parker werkte als producer aan de eerste single Perfect Illusion van het nieuwe album van Lady Gaga.

Foto: Matt Sav

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord
concert

De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord

The Black Crowes zijn terug op het oude nest. Chris en Rich Robinson hebben oud zeer bijgelegd en vieren het ...
Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten
nieuws

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten

Zag je donderdagavond mensen met hun telefoon naar de maan zwaaien? Dat waren Pearl Jam-fans. De band heeft een single aangekondigd ...

Tame Impala-frontman maakt comeback met oude band (nieuws) | OOR