nieuws

Taylor Swift dit jaar ambassadeur Record Store Day

Record Store Day heeft voor het eerst ‘global ambassador’ aangewezen. Superster Taylor Swift gaat dit jaar helpen met het promoten van deze feestdag voor de onafhankelijke platenzaak. RSD22 vindt plaats op zaterdag 23 april.

Foto Paul Barendregt

Elk jaar worden er ambassadeurs gestrikt voor Record Store Day, maar tot nu toe vertegenwoordigden die alleen zaken in hun eigen land. Nederland krijgt ook weer een ‘eigen’ ambassadeur, die wordt later bekendgemaakt.

Taylor Swift stak al vaker haar nek uit voor de onafhankelijke platenzaak, onder meer door gesigneerde exemplaren van haar albums Folklore en Evermore op te sturen toen zaken het zwaar hadden tijdens de coronacrisis.

De releaselijst voor de komende Record Store Day is nog niet bekend, maar als ambassadeur brengt Taylor Swift uiteraard speciale releases uit op de dag. De Nederlandse ambassadeur wordt later bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Taylor Swift dit jaar ambassadeur Record Store Day (nieuws) | OOR