kijken

Nu op YouTube: de 'Donda Experience' van Kanye West

Kanye West hield afgelopen nacht een luistersessie en liveshow in Miami, Florida. Net bij het eerste deel van Donda, bereidt hij zijn publiek op deze manier voor op de komst van Donda 2. Hij deelde 45 minuten aan muziek in het stadion. Bekijk de show hieronder.

De eerste twee uur en 45 minuten van de livestream liet Kanye, tegenwoordig wettelijk bekend als Ye, ons naar een pulserende hartslag luisteren en kijken. In de onderstaande video begint de show op 2.45.00 minuten.

Terwijl er nieuwe nummers uit de stadionspeakers klapte, danste Kanye naast een brandend huis, gebaseerd op zijn ouderlijk huis. Deze plek speelt ook een prominente rol in de vorig week verschenen docuserie Jeen-yuhs op Netflix.

Het eerste deel van de show was een luistersessie, in het tweede deel – nadat Ye’s Sunday Service Choir het stadion betrad – kwam er ook livemuziek bij. Onder andere Migos, Pusha-T, Alicia Keys en Marilyn Manson verschenen in het stadion.

Kanye maakte vorige week bekend dat zijn nieuwe album Donda 2 exclusief op zijn eigen Stem Player verschijnt, vooral uit frustratie met de lage tarieven die streaming­diensten betalen. De releasedatum (22 februari) heeft hij alvast niet gehaald.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Madonna bewijst vriend en vijand opnieuw het tegendeel in Ziggo Dome
concert

Madonna bewijst vriend en vijand opnieuw het tegendeel in Ziggo Dome

Bestaat er al zoiets als Madonna’s paradox? Hoe je iedere keer verwacht dat een van de grootste popsterren op aarde ...
The Pogues-zanger Shane MacGowan (1957-2023) overleden
in memoriam

The Pogues-zanger Shane MacGowan (1957-2023) overleden

Als zanger, liedjesschrijver en tekstdichter van The Pogues loodste Shane MacGowan de Ierse muziektraditie richting 21ste eeuw ...
OOR's Eindlijst 2023: dit zijn de 20 beste albums van het jaar
lijst

OOR’s Eindlijst 2023: dit zijn de 20 beste albums van het jaar

Het is weer zover: 55 popjournalisten, radio-dj’s en prominente muziekvolgers stuurden hun top 10 in en het beste album van ...

Nu op YouTube: de 'Donda Experience' van Kanye West (kijken) | OOR