nieuws

The Antlers kondigen album 'Green to Gold' aan

The Antlers brengen voor het eerst sinds Familiars (2014) weer een plaat uit. Het album gaat Green to Gold heten en komt op 26 maart via ANTI- uit. Check hieronder de video bij de nieuwe single Solstice.

De band uit Brooklyn rond zanger Peter Silberman en multi-instrumentalist Darby Cicci bracht eerder al twee singles uit, dus de aankondiging is geen verassing. De nieuwe video is opnieuw geregiseerd door Derrick Belcham en Emily Terndrup.

‘De meeste nummers op Green to Gold zijn afkomstig uit gesprekken met mijn vrienden en mijn partner’, zegt Silberman in een verklaring. ‘Green to Gold gaat over dit idee van geleidelijke verandering. Mensen veranderen in de loop van de tijd, worstelen om verandering te accepteren bij degenen van wie ze houden, en worstelen om zichzelf te veranderen.’

The Antlers maakten eerder grote indruk met het verfijnde conceptalbum Hospice (2009) en met Burst Apart (2011), het experimentele vervolg dat iets meer lucht bood. Green to Gold wordt het zes studioalbum.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...

The Antlers kondigen album 'Green to Gold' aan (nieuws) | OOR